Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Επικεφαλής διοίκησης της CIA ο ομογενής Άντριου Μακρίδης

Ο ελληνικής καταγωγής πράκτορας ανέλαβε το πόστο του επικεφαλής Διοίκησης (Chief Operating Officer, COO)
Η Διευθύντρια της CIA (DCIA), Gina Haspel, καλωσόρισε την ανάληψη καθηκόντων τριών ανώτερων στελεχών της Υπηρεσίας, του Αναπληρωτή Διευθυντή (DDCIA), Vaughn Bishop, του Επικεφαλής Διοίκησης (Chief Operating Officer, COO) Andrew -Andy- Makridis (Αντριου -Αντι- Μακρίδη) και της επικεφαλής για την Διαφορετικότητα και την Ενταξη (Diversity and Inclusion Officer, CDIO) Sonya Holt.
Η εβδομάδα που πέρασε, σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν της CIA, ήταν η πρώτη για τους τρεις ανώτερους αξιωματούχους στα νέα τους καθήκοντα.
Ο ελληνικής καταγωγής COO, κ. Makridis διαδέχεται τον κ. Brian Bulatao, ο οποίος αναμένει την έγκριση της Γερουσίας για να ορκιστεί υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για την Διαχείριση.
«Ο Andy φέρει ένα πλούτο εμπειριών από την καριέρα του, 32 χρόνων στην CIA και έχει μία βαθιά κατανόηση για το πως η Υπηρεσία λειτουργεί. Είναι ο απόλυτος ομαδικός παίκτης», δήλωσε η Διευθύντρια, Haspel.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής, Bishop επιστρέφει στην Υπηρεσία μετά από 30 χρόνια καριέρας. Η Διευθύντρια Haspel έκανε λόγο για έναν «απίστευτα έξυπνο αξιωματικό, που είναι πολύ σεβαστός στον τομέα της ανάλυσης και από τους συμμάχους μας».

Η CDIO, Holt αναλαμβάνει τα ηνία μετά από καριέρα 34 ετών. «Υπό την καθοδήγηση με εμπειρία της Sonya, θα συνεχίσουμε να προωθούμε την διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση στο δυναμικό μας, που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για την αποστολή μας», είπε η Διευθύντρια της CIA.

Αναλυτικότερα για τον ομογενή Andy Makridis, η κ. Gina Haspel επεσήμανε:

Με μεγάλη χαρά, ο Vaughn και εγώ θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι επιλέξαμε τον Andrew (Andy) Makridis ως Chief Operating Officer (COO) της CIA.

Πολλοί από εσάς είτε γνωρίζετε τον Andy είτε έχετε εργαστεί μαζί του κατά τα 32 χρόνια της καριέρας του στην CIA .

Εχει προσφερθεί αμέτρητες φορές για τις δύσκολες αποστολές και έχει πάντα θέσει τα υψηλότερα πρότυπα ηγεσίας.

Ο Andy έχει την φήμη ότι δημιουργεί ομάδες με ισχύ που οδηγούν την αποστολή της Υπηρεσίας εμπρός.

Πιστεύουμε ότι αποτελεί σπουδαία προσθήκη στην ομάδα μας.

Ο Andy εντάχθηκε στην CIA το 1986 μετά από δύο καλοκαίρια με την Υπηρεσία ως graduate fellow. Εντάχθηκε στην Διεύθυνση Πληροφοριών το 1989, όπου υπηρέτησε σε μία σειρά από θέσεις ως ειδικός αναλυτής και στην διοίκηση.

Υπηρέτησε ως εκτελεστικός βοηθός του DDCIA, John McLaughlin, πριν γίνει ο άνθρωπος που ενημέρωνε τον πρόεδρο George W. Bush σε θέματα μυστικών πληροφοριών, μία θέση που διατήρησε από τον Δεκέμβριο του 2001 έως τον Φεβρουάριο του 2004.

Ο Διευθυντής, John Brennan, ζήτησε από τον Andy να δημιουργήσει το Weapons and Counter Proliferation Mission Center, όπου υπηρέτησε ως πρώτος Αναπληρωτής Διευθυντής.

Ο Andy έχει πτυχίο Αεροδιαστημικής Μηχανικής από το πανεπιστήμιο του Μπάφαλο και master στην Επιστήμη Υπολογιστών από το Rochester Institute of Technology.

Εχει βαθιά κατανόηση για το πως η CIA λειτουργεί. Αυτοί που τον γνωρίζουν, ξέρουν πόσο αφοσιωμένος είναι στην επιτυχία της αποστολής της Υπηρεσίας. Επίσης γνωρίζετε ότι είναι ο απόλυτος ομαδικός παίκτης. Ο Vaughn και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευχαριστημένοι που ο Andy συμφώνησε να είναι ο COO.

Πηγή: www.ekirikas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου