Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Πέντε ημέρες πριν, οι δράστες του Φιλοπάππου είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν τουρίστριες. ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Δύο Γερμανίδες τουρίστριες γλίτωσαν από τους ίδιους δράστες που ώθησαν στο θάνατο τον άτυχο 25χρονο Νίκο Μουστάκα στο λόφο του Φιλοπάππου, πέντε ημέρες νωρίτερα, στις 10 Αυγούστου, η ίδια τριάδα των αδίστακτων ληστών επιχείρησε να ληστέψει τις δυο νεαρές....
  Οι δυο γυναίκες κατέθεσαν λεπτομέρειες για την επίθεση και περιέγραψαν τους δράστες στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Πέντε ημέρες πριν, οι δράστες του Φιλοπάππου είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν τουρίστριες
Άλλες 10 ληστείες που διέπραξαν οι τρεις συλληφθέντες αλλοδαποί για την ανθρωποκτονία του 25χρονου, εξάλλου, εξιχνιάστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Ειδικότερα, οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών, καθώς και ο 25χρονος Ιρακινός, έχουν διαπράξει, σύμφωνα με την αστυνομία, 10 ακόμη ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του λόφου του Φιλοπάππου, κυρίως σε βάρος τουριστών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέντε ημέρες πριν, οι δράστες του Φιλοπάππου είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν τουρίστριες«Και οι ληστείες αυτές, όπως και στην περίπτωση του 25χρονου και της 23χρονης φίλης του, έγιναν από τους δράστες με την απειλή μαχαιριού και σπασμένου μπουκαλιού”, τόνισαν, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές. «Ο τρόπος διάπραξης των ληστειών ήταν ο ίδιος. Συνεχίζουμε την έρευνα για την εξιχνίαση και τυχόν άλλων εγκληματικών πράξεών τους”.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Πέντε ημέρες πριν, οι δράστες του Φιλοπάππου είχαν επιχειρήσει να ληστέψουν τουρίστριες
Σημειώνεται, επίσης, ότι οι τρεις συλληφθέντες την Δευτέρα το πρωί αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, για τη δολοφονία του 25χρονου φοιτητή, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου