Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ. Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν ρημάξει τα Μέγαρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

24082018gadadhmosiopoihsh004
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι (6) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν συστηματικά ληστείες και κλοπές στα Μέγαρα και εξαρθρώθηκε στις 17-7-2018 από το Τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων....
    Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα 1) της διακεκριμένης κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 2) της ληστείας από κοινού κατά συρροή, 3) του εμπρησμού εκ προθέσεως από τον οποίο μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα, 4) της συμμορίας, 5) της απείθειας, 6) της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση και 7) της οπλοφορίας.  Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:  
ΧΡΗΣΤΑΚΗ Μαρίνο του αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 19-7-1989 στην Αθήνα

   
  • ΧΡΙΣΤΑΚΗ Γεώργιο του Ιωάννη και της Νικολέτας, γεννηθέντα στις 12-12-1985 στην Αθήνα

    
  • ΧΡΗΣΤΑΚΗ Χρήστο του αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 6-6-1991 στην Αθήνα (έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης)
και τους μη συλληφθέντες:
  • ΧΡΗΣΤΑΚΗ Νικόλαο του αγνώστου πατρός και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 9-6-1992 στην Αθήνα
  • ΧΡΗΣΤΑΚΗ Μαρίνο του Ελευθερίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 6-4-1999 στην Αθήνα
  • ΚΑΜΠΕΡΗ Μαρίνο του Ιωάννη και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 24-1-1990 στην Αθήνα

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου