Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Στάθης Δρογώσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα!

Με μια σκληρή ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, επέλεξε ο δημοφιλής καλλιτέχνης Στάθης Δρογώσης να εκφράσει την άποψή του για τον ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα.
Ο Στάθης Δρογώσης χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως “ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα” τονίζοντας ότι η παραμονή του στην εξουσία ευνοεί την άνοδο της ακροδεξιάς.
Γράφει ο κ. Δρογώσης:
Οι συριζαίοι λοιπόν κάνουν υπουργούς ακροδεξιούς και μετά μας κατηγορούν ότι αν δεν τους στηρίξουμε “θα έρθει ο Κούλης”. Ο Συριζα είναι επίσημα ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα. Και όσο κάθεται στην εξουσία τόσο θα ανεβαίνει η ακροδεξιά.
Να σημειωθεί ότι ο Στ. Δρογώσης ήταν ένθερμος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος του δημοτικού του συνδυασμού για τον Δήμο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου