Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΛΑΘΡΟ έσπασαν την καραντίνα στο Κρανίδι

Πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στη δομή στο Κρανίδι έσπασαν την καραντίνα 14 ημερών που επέβαλαν οι αρχές από χθες, μετά τον εντοπισμό τριών νέων κρουσμάτων κορονοϊού, και πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το Πόρτο Χέλι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, περίπου 200 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στη δομή στο Κρανίδι, πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της Τετάρτη και αφού απρέκαμψαν τον αστυνομικό κλοιό, έφτασαν  έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Πόρτο Χέλι. για να διαμαρτυρηθούν

Στο Πόρτο Χέλι υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς προληπτικά έφτασαν στην περιοχή μέλη της Δύναμης και από το Ναύπλιο. Παράλληλα, οι αρχές έδωσαν εντολή για να κλείσουν τα καταστήματά τους οι ιδιοκτήτες στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου