Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Επίθεση λέει Έλληνα αξιωματικού κατά του (ψευδο)μουφτή….

Άσχημη επίθεση από Έλληνα αξιωματικό προς τον μουφτή Αχμέτ Μέτε ! Πριν από το Ραμαζάνι, άσχημη επίθεση από Έλληνα απόστρατο αξιωματικό κατά του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης – πρόεδρος του Παραρτήματος Ξάνθης της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών, επιτέθηκε με άσχημες φράσης κατά του εκλεγμένου μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μαχητής, ο Γεωργιάδης επικρίνει με σκληρή γλώσσα τον μουφτή Αχμέτ Μέτε, αποκαλώντας τον ¨Μαίμού μουφτή¨. Μάλιστα ο απόστρατός αξιωματικός δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά πρότεινε στον Μέτε να εγκατασταθεί στην Τουρκία.
Στην δήλωση του ανέφερε τα εξής :
¨Επειδή αυτό το θρασύ υποκείμενο, ο αποκαλούμενος “ψευδο μουφτης”, προκαλεί διαρκώς, με τις δηλώσεις του κάθε εχέφρονα Έλληνα Χριστιανό και Μουσουλμάνο της Ελληνικής Θράκης, ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΎΜΕ, ότι είναι :
  1. Η ΝΤΡΟΠΗ της περήφανης Πομακικης Καταγωγής του.
2.Ειναι καιρός να ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΆΞΕΙ, από την παρουσία του, μαζί με όσους τον ακολουθούν, και να πάει να εγκατασταθεί στην Τουρκία, χώρα που πιστεύει ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ την γενέτειρα του και την Πατρίδα του την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ και την ΕΛΛΑΔΑ.
3ον . Σφετεριστής της θέσης του Νόμιμου Μουφτή, που έχει διορίσει η Ελλάδα και εμείς τον αποκαλούμε ΜΑΪΜΟΥ Μουφτή και τον προκαλούμε να βγάλει μόνος το ψευδοσαρικι του, διαπράττοντας το ποινικό αδίκημα της “Αντιποίησης Νόμιμης Αρχής”, προτού του το βγάλουν, για να ησυχάσουμε από δαύτον( και όσους τον ακολουθούν)¨
Yunan Subaydan Müftü Ahmet Mete’ye Çirkin Saldırı!
22/5/2020
Σχ: Τον Γιώργο Γεωργιάδη, εμείς τον γνωρίσαμε ως απόστρατο. Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι πέρα από αυτά που πρόσφερε στην θητεία του στον στρατό, βλέπουμε πως και ο σύλλογος στον οποίο προεδρεύει τώρα, είναι από τους ελάχιστους στην Θράκη που όχι μόνο έχουν εθνικές ευαισθησίες αλλά και το δείχνουν. Μας ¨πνίγει¨  να βλέπουμε συλλόγους να ασχολούνται ΜΟΝΟ με παραδοσιακούς χορούς, βασιλόπιτες, άντε και καμιά εκδρομή στο Κίρτζαλι και στην Αδριανούπολη… Δηλαδή σύλλογους-ντιριντάχτα… Λοιπόν η ΕΑΑΣ Ξάνθης δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Πρόσφατα διεξήγαγε πετυχημένη καμπάνια για την ενίσχυση του τείχους στον Έβρο. Και έχει κάνει πολλά άλλα. 
Για την ¨πρόταση¨ που υπέβαλλε προς τον Μέτε, ελπίζουμε απλά να γίνει και πραγματικότητα ! Αν και η αλήθεια είναι πως εγώ αν ήμουν Τουρκία δεν θα δεχόμουν τον Μέτε. Διότι τι να τον κάνω στην Τουρκία ; Για ιμάμη ή μουφτή; Έχω χιλιάδες στην Τουρκία. Στην Θράκη μου είναι χρήσιμος…
Και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι σπάνιος αξιωματικός. Βλέπουμε κάτι άλλους ε.α. αξιωματικούς και 20 ίσως χρόνια νεώτερους του, που το μόνο που τους νοιάζει είναι το λότο, οι καφέδες, άντε να βολέψουν και καμία κόρη τους σε καμιά θεσούλα.. Τραγικοί….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου