Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Άγριο φονικό στη Μόρια: 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε και σκότωσε συνομήλικη ομοεθνή της

Το φονικό σημειώθηκε μέσα στον καταυλισμό στο ΚΥΤ της Μόριας - Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα - δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη

Άγριο φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας, όταν 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε στο λαιμό και σκότωσε μια συνομήλικη ομοεθνή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καυγάς των δυο γυναικών με την τραγική κατάληξη, ακολούθησε μια διαμάχη μεταξύ των παιδιών των δυο γυναικών.

Χαρακτηριστικό της βαναυσότητας του επεισοδίου, ήταν ότι η γυναίκα - θύμα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΕΟΔΥ στον καταυλισμό... σφαγμένη και ήταν ήδη νεκρή.

Πληροφορίες του politikalesvos.gr, αναφέρουν πως η δράστις, που αρχικά είχε διαφύγει στα γύρω βουνά, εντοπίστηκε τελικά, συνεληφθη και κρατείται στο ΑΤ Μυτιλήνης.

Επιπλέον, από σήμερα η οικογένεια του θύματος θα μεταφερθεί στο Καρα Τεπέ και της θύτριας σε άλλη δομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου