Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Συνεχώς νέα κρούσματα στην Ερμιονίδα. Οι λαθρομετανάστες διαδηλώνουν και ο Δήμαρχος μαζεύει υπογραφές

Αντί να τους κλείνει η αστυνομία στη Δομή, κλείνουν αυτοί τους αστυνομικούς στο τμήμα.
γράφει ο Νικηφόρος Λυκίδης
Είναι αναντίρρητα ευπρεπής και ευγενής ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος. Πλην όμως, αυτές τις κρίσιμες στιγμές που απαιτούν από τον Πρώτο Πολίτη του δήμου να επιδείξει “τσαμπουκά” και μαχητικότητα, αποδεικνύεται ότι παραείναι μαλακός και νομότυπος.

Κύριε Δήμαρχε, τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αποφασίσετε να αντιπαρατεθείτε σε μια ομάδα πολιτικά και οικονομικά ιδιοτελών ανθρώπων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και το μέλλον των Δημοτών οι οποίοι σας επέλεξαν να τους εκπροσωπείτε και να τους υπερασπίζετε;
Οι βουλευτές της Αργολίδας αποκοιμίζουν τους δημότες με επιστολές και τηλεοπτικές δηλώσεις και εσείς εξακολουθείτε να τους καλοδέχεστε ακόμα με τιμές, αντί να τους καταστήσετε γνωστό ότι θα τους κηρύξετε ως “Περσόνα νον γκράτα” αν δεν σηκώσουν ανάστημα.
Τα στελέχη του ΕΟΔΥ περιφρονούν τους κατοίκους αρνούμενα να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού ανίχνευσης κρουσμάτων, με διενέργεια συνεχών test στον πληθυσμό της υγειονομικής βόμβας του “Γαλαξία”  και εσείς περιορίζεστε να μυξοκλαίτε γιατί σας υποτιμούν, δεν σας ενημερώνουν όταν έρχονται στην πόλη σας.
Ο υπουργός Μηταράκης και ο Υφυπουργός Χαρδαλιάς, εξαπατούν το πανελλήνιο δηλώνοντας στις τηλεοράσεις ότι στέλνουν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην πόλη σας (το οποίο δεν έμεινε στην περιοχή) και εσείς τους αντιμετωπίζετε με επιστολές, αντί να κάνετε έντονη λαϊκή παρουσία στα γραφεία τους. (Κάποιοι μιλάνε για πολιορκία και κατάληψη).
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, με τις πράξεις τους δείχνουν ότι δεν αναγνωρίζουν την Δημοτική Αρχή σαν εξουσία στην περιοχή και εσείς τους επιτρέπετε να φέρονται σαν αποικιοκράτες.
Οι παράνομοι μετανάστες που ζουν επιδοτούμενοι, οργανώνουν διαδηλώσεις και αρνούνται να υπακούσουν στους νόμους. Σουλατσάρουν στο Πόρτο Χέλι παρά την καραντίνα που έχει επιβληθεί λόγω επαναλαμβανόμενης εκδήλωσης κρουσμάτων Κορωναϊού και εσείς εξακολουθείτε να μαζεύετε τα σκουπίδια τους, εκθέτοντας τους εργάτες καθαριότητας σε υγειονομικούς κινδύνους, χωρίς να απαιτείτε να γίνεται και σε αυτούς ανιχνευτικό test.
Η ΕΛ.ΑΣ. αδυνατεί να ανταπεξέλθει. Φωτό από σημερινή διαδήλωση των “φιλοξενούμενων”
Η αστυνομική δύναμη, προκλητικά μειωμένη, αδυνατεί να παρεμποδίσει διαδηλώσεις λαθρομεταναστών, εν ώρα καραντίνας. Ούτε καν να διαφυλάξει τα πρόβατα των κτηνοτρόφων που τα κλέβουν και τα πουλούν, δεν μπορεί.
Και εσείς κ. Δήμαρχε περιορίζεστε, σε ανακοινώσεις που ζητάνε υπογραφές από τους δημότες για να φύγουν οι παρείσακτοι, με το πρόσχημα ότι «…την δεδομένη χρονική περίοδο είναι αδύνατον, λόγω των νέων συνθηκών που επιτάσσει  η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, να οργανώσουμε μια δυναμική συγκέντρωση αντίστοιχη του αιτήματός μας».
Όχι κύριε Δήμαρχε.
Δεν εκλεχτήκατε για να μοιράζετε νερά και τρόφιμα στους καταληψίες του χώρου του αεροδρομίου. Ούτε για να παρακολουθείτε σε ρόλο κομπάρσου το έργο των ξένων οργανισμών και των καλοαμοιβόμενων στελεχών των ΜΚΟ που πρωταγωνιστούν στην καταστροφή της Τουριστικής φήμης της Ερμιονίδας και των άλλων μοναδικών περιοχών του Δήμου.
Αντιδράστε! Αντιδράστε γρήγορα! Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει!
Το καλοκαίρι έφτασε και εφέτος δεν θα δούμε κότερα στα λιμάνια του Πορτοχελιού, της Ερμιόνης και της Κοιλάδας. Δεν θα δούμε ελικόπτερα και τζιπάκια 4Χ4 να πηγαίνουν στα Δίδυμα και στο Ηλιόκαστρο. Δεν θα δούμε ούτε καν τους Αθηναίους να έρχονται να ξεκαλοκαιριάσουν στα εξοχικά τους.
Αλλάξτε τακτική και ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των καιρών και στις αγωνίες των Δημοτών. Αντιδράστε επιτέλους! Με πράξεις και όχι με αναρτήσεις στο Face Book.
Δείξτε ότι είσθε πρώτα Δήμαρχος και μετά στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας του Κυρ. Μητσοτάκη.
Το ξενοδοχείο “Γαλαξίας” πριν μετατραπεί σε Δομή φιλοξενίας Λαθρομεταναστών που ζητάνε άσυλο
Το ξενοδεχείο “Γαλαξίας” όπως είναι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου