Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Κέρκυρα: Πώς εντόπισαν οι Αρχές τον «δράκο του Κάβου» -Το θρίλερ της σύλληψής του [βίντεο]

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας μεταφέρθηκε χθες μετά τη σύλληψή του o «δράκος του Κάβου» που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων προσπαθώντας να γλιτώσει από τους άνδρες της αστυνομίας.

Ο βιαστής της Κέρκυρας βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μετά από τρεις εβδομάδες που αναζητούνταν, με τις κατηγορίες του βιασμού και της ομηρίας μιας 34χρονης στην Λευκίμμη.

Το χρονικό της σύλληψής του -Πώς τον εντόπισαν οι αρχές

Ο 47χρονος άντρας αρχικά το απόγευμα του Σαββάτου αναγνωρίστηκε από έναν περαστικό σε περιοχή στην Λευκίμμη και άμεσα ενημερώθηκαν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Εκείνοι με τη βοήθεια αστυνομικών σκύλων βρήκαν τα ίχνη του.

Στην προσπάθεια του, όμως να ξεφύγει ο 47χρνος, έπεσε μέσα σε χαράδρα 200 μέτρων και εντοπίστηκε από τα σκυλιά Κ9 της αστυνομίας τα οποία έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Εσπευσμένα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού και μετά από αρκετή ώρα τον απεγκλώβισαν, τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο.

Το ασθενοφόρο συνόδεψε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ γιγάντια ήταν η επιχείρηση που είχε στηθεί σε όλη τη διάρκεια των 14 ημερών, που χρειάστηκαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας παραμένει περιφρουρούμενος.



Τα προσωπικά του αντικείμενα -Είχε ηλιακό φορτιστή

Κοντά στο σημείο που βρισκόταν ο 47χρονος βρέθηκε εξοπλισμός που παράγει ρεύμα από ηλιακή ενέργεια ώστε να φορτίζει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο βιασμός και η ομηρία της 34χρονης

Η επιχείρηση ξεκίνησε όταν μια 34χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως. Εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης.

Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση. Η 34χρονη εξετάστηκε χθες από ιατροδικαστή και σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, φέρει ξεκάθαρα ίχνη βιασμού στο σώμα της.

Στις 10 Μαΐου η ίδια εκπομπή είχε επικοινωνήσει με τον 47χρονο, ο οποίος τότε είχε πει πως δεν μπορούσε να αποκαλύψει τον τόπο που κρύβεται και υποστήριξε ότι κατηγορείται άδικα. «Αυτά που λένε για μένα δεν ισχύουν, με κατηγορούν άδικα. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά, όπως τα λένε», είχε πει.

Είχε καταδικαστεί και αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί το 2012 53 χρόνια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου