Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Γιομίσαμε ανθρωπάκια πατριώτηηηη. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ Απο διαμαρτυρόμενος ΕΝΑΝΤΙΟΝ της δομής ... ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της δομής!! στο Κλειδί Σιντικής με ΤΡΙΑ χιλιαρικάκια μηνιαίως!!- Οι πρώτες δηλώσεις του. ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ - ΦΕΚ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, μιμίδιο και κείμενο
Ξεχωρίζει ο νέος διοικητής στη δομή φιλοξενίας στο Κλειδί του Δήμου Σιντικής Σερρών, Βασίλης Νικηφόρου...
με σπουδές στην Ψυχολογία, πρόεδρος στην κοινότητα Ανατολής και μέλος της παράταξης του δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη. 

Ο Β. Νικηφόρου, 30 ετών σήμερα, διακρίνεται ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους όταν τον περασμένο Μάρτιο η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσει δομή στη Ροδόπολη Σιντικής. 

Η Δήμητρα Παναγιωτάκη και ο Βασίλειος Νικηφόρου οι διοικητές στις Δομές λαθρομεταναστών
Τώρα καλείται να αναλάβει τη διοίκηση της δομής η οποία δημιουργήθηκε μόλις λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα!



 
Στην συγκεκριμένη ΚΥΑ αναφέρεται πως το ύψος των μικτών αποδοχών καθορίζεται στις 3.000 ευρώ μηνιαίως, ενώ θα χορηγείται και οικογενειακή παροχή, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του ν. 4354/2015 (ΦΕΚ Α’176). Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει μηνιαία οικογενειακή παροχή 50 ευρώ για 1 ανήλικο παιδί, 70 ευρώ για 2 παιδιά, 120 ευρώ για τρία παιδιά και 170 για τέσσερα παιδιά, με προσαύξηση κατά 70 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου