Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Αστυνομικές Δυνάμεις στην πλατεία Μαλακάσας-Επεισόδια με μετανάστες-Στο «πόδι» οι κάτοικοι

Αστυνομικές Δυνάμεις έσπευσαν στην πλατεία Μαλακάσας μετά από  μεγάλο καβγά που προκάλεσαν μετανάστες από τη Δομή Φιλοξενίας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, ομάδα μεταναστών κατέκλεισε την πλατεία Μαλακάσας, οι οποίοι υπό την επήρεια μέθης ενεπλάκησαν σε μεγάλο καβγά  μεταξύ τους, κρατούσαν καδρόνια, έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο και μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χτυπούσαν τα διερχόμενα αυτοκίνητα, ενώ το μεσημέρι είχαν ανάψει φωτιά στο δασάκι της Μαλακάσας προς Άγιο Μερκούριο.
Έντρομοι οι κάτοικοι, από τη μεγάλη φασαρία, πετάχτηκαν από τα
σπίτια τους και κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και προχώρησε σε συλλήψεις. Στη Μαλακάσα μετέβη αμέσως και ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γιώργος Γιασημάκης.
Μέχρι πριν από λίγο  οι κάτοικοι της Μαλακάσας βρίσκονταν στην πλατεία του χωριού ξεσηκωμένοι και συνομίλησαν με το Δήμαρχο Ωρωπού εκφράζοντας του τους φόβους και τις ανησυχίες τους, αναζητώντας λύσεις για τα προβλήματα που δημιουργούνται καθημερινά από τις δύο Δομές Φιλοξενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου