Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

 


ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ
Συνελήφθη ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 45χρονου στην Κατερίνη

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στον δράστη του άγριου εγκλήματος στην Κατερίνη.

Δράστης είναι ένας 58χρονος συγχωριανός του ο οποίος ομολόγησε το άγριο έγκλημα. Ο 45χρονος κομμωτής φέρεται να είχε πάει στο σπίτι του δράστη. Εκεί ο 58χρονος χτύπησε το θύμα και έχασε τις αισθήσεις του, και με το αυτοκίνητο του το μετέφερε έξω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Με καραμπίνα πυροβόλησε και σκότωσε τον κομμωτή και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θεωρούσε τον κομμωτή υπεύθυνο για την σύλληψη του το 2016 και τον εκδικήθηκε με τον ποιο άγριο τρόπο. Ο 45χρονος, που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης, έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου