Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Δικηγόρος ΚΑΙ ΚΑΛΑ «ψυχολόγου»: Η εντολέας μου «φωτογράφισε» τον πιλότο ως ύποπτο

Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν προχώρησε η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της 20χρονης, λέγοντας πως η εντολέας της είχε καταθέσει εξ’ αρχής στην αστυνομία όσα ήξερε και πως «φωτογράφισε» τον πιλότο ως ύποπτο.

Η κ. Αναγνώστου δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως η εντολέας της, Ελένη Μυλωνοπούλου, έλαβε οδηγίες από την αστυνομία να μην αποκαλύψει στον πιλότο τι κατέθεσε.
Μάλιστα, φέρεται να έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 32χρονος.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος αποκάλυψε πως άτομο που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την Ελένη Μυλωνοπούλου το βράδυ αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ για να τη ρωτήσει εάν είχε κληθεί από τις αρχές.

Μάλιστα, με τη «ψυχολόγο» φαίνεται πως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικός και ο ίδιος ο δράστης της δολοφονίας, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να μιλήσει με καλά λόγια για τον εαυτό του.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε:

«Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου