Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Nico Mastorakis

ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΠΑΘΛΙΟΣ
Το ψήφισμα της Προανακριτικης, παραπέμπει τον μαγαζατορα του Τσιπρα στην Ολομελεια, με την προταση να κατσει στο σκαμνί Εδικου Δικαστηρίου. Θα ηταν παραλογο αλλωστε να μην παει κατηγορούμενος ο διαστημικός τυπάκος που (οπως και οι άλλοι συνβοθριζομενοι του κομματος του) ζουσε με παραισθησεις α λα Κουασιμοδου, οτι δεν μπορει να τον ακουμπησει η δικαιοσυνη. Αν ειχε εστω και δεκα γραμμαρια μυαλο, αυτος ο αλαζονας και αμετροεπης συριζομοχλός, θα ηξερε οτι τα γραπτα μενουν και δεν θα ειχε στειλει τοσα ενοχοποιητικα SMS στον "μπροσταρη" του Syriza Channel, εκεινο τον καιρο που... κοιμοταν σπιτι του.
Αναμενεται πως η Ολομελεια με επιμελεια και χωρις τη συνήθη αμελεια των βουλευτων να... παραστουν (αλλωστε η πλειοψηφία απο εκεινους τους 300 που πληρωνουμε, απλως σουλατσαρουν στα καναλια για προσωπικη τους προβολη) θα ψηφίσει την παραπομπή κι εμείς, θαυμαστες του Παππαθλιου, δεν θα χάσουμε ουτε στιγμη απο τη δικη. Θα ειναι ενα δυσοσμο θριλερ, με στοιχεια φαρσοκωμωδιας, εγγυημενα απο τους πρωταγωνιστικούς χαρακτηρες της φασιστερας, μεταξυ των οποιων, ο αρχηγος Ραν Ταν Πλαν... χαιρεται για την αποφαση, ισως επειδη η αναγνωστικη του δεινότητα είναι κάτω του μετρίου και επειδή για τέτοιο στρεβλό εγκέφαλο, η "παραβαση καθηκοντος" ειναι... για γέλια!
Ελπίζω η αίθουσα του ειδικού δικαστηρίου να έχει αριστο εξαερισμο γιατι προβλεπω ακαταμαχητη τη βοθρίλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου