Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Πρόεδρος Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ: Δεν δεχόμαστε πιέσεις για τα Σκόπια…

Πρόεδρος Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ: Δεν δεχόμαστε πιέσεις για τα Σκόπια…

Περήφανη στάση του Προέδρου της Βουλγαρίας στο Σκοπιανό

«Δεν θα επιτρέψουμε να καμφθούμε από πολιτικές πιέσεις και δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης…

…Δεν μπορούμε να πούμε «ναι» έως ότου δούμε βιώσιμους μηχανισμούς για την εξάλειψη της παραχαραγμένης ιστορίας και τη σκόπιμη στάση απέναντι στη Βουλγαρία, προτού πειστούμε ότι ο γείτονάς μας (τα Σκόπια) δεν θα οικοδομήσει την ταυτότητά του με την κλοπή της βουλγαρικής ιστορίας».

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ στις Βρυξέλλες σε δημοσιογράφους ενώπιον του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο λόγος για τον οποίο έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας, είναι το βέτο που έβαλε η Σόφια στην είσοδο της πΓΔΜ στον Ε.Ε., όπως σημειώνει η News.bg.

Σύμφωνα με τον ίδιο «είναι καιρός για όλους να καταλάβουν ότι η επιτάχυνση της ευρωπαϊκής προοπτικής για την γείτονά μας εξαρτάται μόνο από τις δεσμεύσεις που θα αναλάβει απέναντί μας και από τα αποτελέσματα του διαλόγου με τη Βουλγαρία».

The Hellenic Information Team

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου