Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Κωμωδία ΣΥΡΙΖΑ: Πήραν πίσω το «ναι» στον ΕΝΦΙΑ – Το πρωί ψήφιζαν το απόγευμα ψηφίζουν παρών

Τσίπρας: Χάσατε τον έλεγχο και οι υπουργοί σας πανηγυρίζουν
 

 Άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά θα ψηφίσει παρών στις διατάξεις για τον ΕΝΦΙΑ στην Βουλή.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα στην αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωνε: «Μας μιλάτε για τον ΕΝΦΙΑ και μου κάνετε και κόλπα εδώ αν θα το ψηφίσω. Με ρωτάτε αν θα το ψηφίσω, ωραία μαγκιά αυτό. Προφανώς! Και το τελευταίο ευρώ που θα έρθει και θα ελαφρύνει τον Έλληνα πολίτη εμείς θα το ψηφίζουμε».

Όμως, το απόγευμα, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας και είπε: «Μου

ζήτησε ​ ο κ. Τσίπρας να ξεκαθαρίσω ότι και στα δύο άρθρα του ΕΝΦΙΑ ψηφίζουμε παρών», εξηγώντας πως με τις ρυθμίσεις οι έχοντες θα πληρώσουν λιγότερα και είναι δυσανάλογες οι μειώσεις για τους ιδιοκτήτες με μικρής αξίας ακίνητα. Διαφωνούμε με την αρχιτεκτονική της πολιτικής σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου