Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Ο Κοτζιάς υποστηρίζει την ειρήνη στην Ουκρανία με έναν τίμιο συμβιβασμό, όπως στις Πρέσπες!

 


Ο πρωήν υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, και πρωτεργάτης της "Συμφωνίας των Πρεσπών" Νίκος Κοτζιάς, τοποθετήθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία με μία ανάρτησή του στο twitter. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοτζιάς ανέφερε πως υποστηρίζει την ειρήνη στην Ουκρανία "με έναν τίμιο συμβιβασμό, όπως έγινε με τις Πρέσπες", παραλληλίζοντας, μάλλον άστοχα, την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

"Υποστηρίζω ειρήνη για Ουκρανία με τίμιο συμβιβασμό, όπως έγινε με Πρέσπες. Είμαι με το Διεθνές Δίκαιο και την εδαφική ακεραιότητα κρατών. Θεωρώ δικαίωμα Ουκρανίας υπερασπιστεί ύπαρξή της. Είμαι με εθνική αντίσταση, με αντιχουντικό αγώνα, με κάθε λαό που αντιστέκεται στον εισβολέα" 

Η αντίδραση πολλών χρηστών του twitter ήταν άμεση, καυτηριάζοντας την επίμαχη ανάρτηση του πρώην ΥΠΕΞ:

2 σχόλια:

  1. O Tιμιος συμβιβασμός στην Ουκρανία έγινε όταν απέκτησε ανεξαρτητη υπόσταση.Ηταν κάτι λογικό και παγκόσμια αποδεκτό
    Η πορεία όμως στο χρόνο στρεβλωσε την ανεξαρτησία που τη γέννησε
    Στις Πρέσπες τι λογικό και παγκόσμια αποδεκτό υπάρχει
    Και αν στη μία περίπτωση το αποτέλεσμα της παραβίασης των συμφωνιών ανεξαρτησίας έφερε πόλεμο (Ουκρανία),στην άλλη τι θα φερει(Πρέσπες);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα κύριε τάδε μου πετάς κοτσανες χαζογελώντας από το ημιφωτισμενο παρασκήνιο,και ευκολότατα δείχνεις την λανθάνουσα πολιτική σου που χαρακτηρίζει ολόκληρη την εποχή μας σαν τρελή και ανήθικη
    Συνέχισε,.. καλά το πας ,.. άλλωστε έχεις περιθώρια διόρθωσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή