Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Απαράδεκτη η ανοχή του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στις παράνομες αφισοκολλήσεις του ΚΚΕ (εικόνα)

 H απόλυτη ντροπή της Ελλάδας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Το Πουτινολαγνικό ΚΚΕ. Το παράσιτο που απαξιώνει την παιδεία, την βιομηχανία, την εθνική άμυνα, τον εκσυγχρονισμό και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Η ανοχή που δείχνει ο δήμαρχος αποτελεί διπλή ντροπή.

 Για ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή της Αθήνας, προφανώς με εντολή του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, επιδεικνύει μια απαράδεκτη έως προκλητική ΑΝΟΧΗ απέναντι στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδος.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, από χθες το βράδυ σε κάθε κολώνα του κέντρου της Αθήνας, έχουν αναρτηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εκατοντάδες αφίσες για την συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει το ΚΚΕ την ερχόμενη Τρίτη με ομιλητή τον Κουτσούμπα.

Και καμιά αρμόδια αρχή του Δήμου της Αθήνας ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να κατεβάσει τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αφίσες, αλλά και να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επιβολή του αντίστοιχου προστίμου στον Περισσό όπως  επιβάλει ο νόμος 

Για να δούμε εάν μετά και από το δημοσίευμα μας ο Κώστας Μπακογιάννης, θα πράξει αυτό που ΟΦΕΙΛΕΙ ως Δήμαρχος όλων των Αθηναίων και θα προχωρήσει άμεσα στο ΞΗΛΩΜΑ όλων των παράνομων αφισών.

Ή εάν συνεχίσει να κάνει δημόσιες σχέσεις με το ΚΚΕ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου