Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Μόσχα: Ασύλληπτη τραγωδία με τουλάχιστον 115 νεκρούς-Συνελήφθησαν 4 ύποπτοι-Βρέθηκε το όχημα που διέφυγαν

 Στους 115 αυξήθηκαν οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των ρωσικών Αρχών, την ώρα που ο επικεφαλής της FSB ανακοίνωσε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι συνελήφθησαν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και οι 4 τρομοκράτες που συμμετείχαν στην πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση.

Βρέθηκε το όχημα που διέφυγαν οι δράστες - Είχαν όπλα και διαβατήρια 

Νωρίτερα, Ρώσος βουλευτής είχε ανακοινώσει τη σύλληψη δύο υπόπτων ύστερα από την καταδίωξη ενός αυτοκινήτου Renault, το οποίο εντοπίστηκε από την αστυνομία στην περιφέρεια Μπριάνσκ, περίπου 340 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας, και αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας χθες το βράδυ.

Ο βουλευτής Αλεξάντερ Κινστάιν σημείωσε ότι η έρευνα των αρχών συνεχίστηκε για άλλους που διέφυγαν σε κοντινό δάσος.

Επίσης, πρόσθεσε ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα πιστόλι, ένας γεμιστήρας για τουφέκι εφόδου και διαβατήρια από το Τατζικιστάν.

Συνομιλία Πούτιν-Λουκασένκο

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Λευκορώσος ομόλογός του Αλεξάντερ Λουκασένκο επιβεβαίωσαν την ετοιμότητά τους να συνεργαστούν στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το Κρεμλίνο.

Η Μόσχα αναλαμβάνει τα έξοδα των κηδειών - Αποζημίωση για συγγενείς θυμάτων και τραυματίες 

Παράλληλα, οι Αρχές της Μόσχας ανακοίνωσαν πως αναλαμβάνουν τα έξοδα των κηδειών των θυμάτων ενώ θα δοθούν και αποζημιώσεις από 500 χιλιάδες έως 3 εκατομμύρια ρούβλια.

Οι συγγενείς όσων σκοτώθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση θα λάβουν 3 εκατομμύρια ρούβλια ο καθένας, και ένα εκατομμύριο θα λάβει ο κάθε τραυματίας, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πόλης. 

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα ήρθε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό, την ευθύνη του οποίου ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος. 

Στο βίντεο το οποίο έχει υποστεί επεξεργασία λόγω των σκληρών εικόνων διακρίνονται δεκάδες πτώματα να βρίσκονται στο έδαφος στην είσοδο του εμπορικού κέντρου όπου γινόταν η συναυλία.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν πως ο ISIS έκανε την πολύνεκρη επίθεση

Οι ΗΠΑ διαθέτουν πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ότι μαχητές της εξαπέλυσαν την πολύνεκρη επίθεση σε αίθουσα συναυλιών του Κρασνογκόρσκ, κοντά στη Μόσχα, σύμφωνα με δύο Αμερικανούς αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι υπογραμμίζουν ότι η Ουάσινγκτον είχε προειδοποιήσει πριν από δύο εβδομάδες τη Μόσχα για την τρομοκρατική απειλή.

Οι ΗΠΑ είχαν πληροφορίες για σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

«Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε πληροφορίες σχετικά με σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα – πιθανόν εναντίον μεγάλων συναθροίσεων, συμπεριλαμβανομένων συναυλιών – κάτι που ώθησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να εκδώσει οδηγία προς τους Αμερικανούς στη Ρωσία», είπε η Άντριεν Γουάτσον, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου. «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κοινοποίησε αυτές τις πληροφορίες στις ρωσικές αρχές», ακολουθώντας τη μακροχρόνια πολιτική για το «καθήκον προειδοποίησης», συμπλήρωσε.

«Είχαμε προειδοποιήσει τους Ρώσους», διαβεβαίωσε Αμερικανός αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αναφερόμενος στην πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση.

Η αμερικανική πρεσβεία στη Ρωσία είχε προειδοποιήσει την 8η Μαρτίου ότι «εξτρεμιστές» σχεδίαζαν επικείμενη επίθεση στη Μόσχα, λίγες ώρες αφότου οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας ενημέρωσαν ότι απέτρεψαν επίθεση σε εβραϊκή συναγωγή που προετοίμαζαν τζιχαντιστές του αφγανικού βραχίονα του Ισλαμικού Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου