Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

«Πόλεμος» Κοντονή-Πολάκη για Novartis: «Εγώ δεν ακούμπησα» αθώους, όταν άλλοι γελοιωδώς παρίσταναν τον μυστικό πράκτορα»

O Σταύρος Κοντονής απάντησε στους ισχυρισμούς του Παύλου Πολάκη ότι, ως υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, καθυστέρησε συνειδητά στις υποθέσεις Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ, κάνοντας λόγο για «φαντασιοπληξίες, ανάξιες αναφοράς».

Ο κ. Κοντονής, απαντώντας σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, αναφέρεται στον πρώην υπουργό Υγείας, λέγοντας πως «όσον αφορά τη θητεία μου σε κυβερνητικές θέσεις, πράγματι ''πέρασα και δεν ακούμπησα'' αθώους ανθρώπους, όταν άλλοι γελοιωδώς παρίσταναν τον μυστικό πράκτορα 000» - μια σαφής αναφορά στην υπόθεση Novartis.

Σχετικά με σημερινή αναφορά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ανέφερε τα εξής:

Είναι η δεύτερη φορά που ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται σε εμένα. Από τη μυθοπλασία, ότι είχαμε επισκεφθεί εισαγγελείς για την υπόθεση ΚΕΛΠΝΟ, σήμερα επανέρχεται με ασυναρτησίες και χαρακτηρισμούς πάλι για την ίδια υπόθεση, για την οποία εκ νέου δηλώνω ότι δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο απ' όσα κατέθεσα στο Ειδικό Δικαστήριο. Τα υπόλοιπα αποτελούν φαντασιοπληξίες, ανάξιες αναφοράς, πολύ περισσότερο απάντησης. Όσον αφορά τη θητεία μου σε κυβερνητικές θέσεις, πράγματι ''πέρασα και δεν ακούμπησα'' αθώους ανθρώπους, όταν άλλοι γελοιωδώς παρίσταναν τον μυστικό πράκτορα 000».

Πολάκης: Πόσο πιο κάτω στο βούρκο θα κυλιστείς Κοντονή;

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί με ανάρτησή του κατά του Σταύρου Κοντονή:

«Πόσο πιο κάτω θα κυλιστείς στο βούρκο Σταύρο Κοντονή δίνοντας εξετάσεις στο Μητσοτακέικο μπας και σε πάρουν εκεί μετά την αποτυχία σου στο Κιναλ ΠΑΣΟΚ. Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πως πέρασες και δεν ακούμπησες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και πως βέβαια η ολιγωρία σου και στα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ πέρα από τη Νοβάρτις ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ!!! Θυμάσαι το ραντεβού στο Γραφείο σου για το πόρισμα του Κεελπνο ένα χρόνο μετά τη δημοσιοποίησή του; Θέλεις να σου θυμίσω με ποιον ήμασταν μαζί; Θυμάσαι πως πήρες τον πρωθυπουργό μετά για να καυχηθείς πως ''έσπρωξες'' εσύ την υπόθεση, ενώ δεν είχες κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;;; Συνέχισε έτσι Σταυράκο… κερδίζεις κάποια πεντάλεπτα στα κανάλια της διαπλοκής βουλιάζοντας στη χλεύη των ανθρώπων».

Αφορμή για την ανάρτηση Πολάκη στάθηκαν τα όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας στο Ionian tv, όπου, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «παρα-υπουργείο» που είχαν στήσει Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατηγορώντας πολιτικά πρόσωπα που «δεν μπορούσαν να έχουν καμία εμπλοκή με την υπόθεση Novartis».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου