Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν» - Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού που χτυπήθηκε από κουκουλοφόρο

 Καλύτερα είναι στην υγεία του ο αστυνομικός, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής τραυματίστηκε από κουκουλοφόρο που τον χτύπησε στο κεφάλι με κράνος, όπως έχει καταγραφεί σε βίντεο έξω από το Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την κόρη του, το πρώτο πράγμα που της είπε ο αστυνομικός πατέρας της, ο οποίος έχει πρησμένο πρόσωπο από τα χτυπήματα, ήταν «έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν». «Φοβόταν γιατί το καπέλο του γράφει τα στοιχεία και το ονοματεπώνυμό του» πρόσθεσε η κόρη του αξιωματικού μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Το δεύτερο πρόβλημά του είναι ότι αυτά ήταν παιδάκια 17-18-20 ετών» πρόσθεσε η ίδια η οποία κατήγγειλε ότι «στείλανε απροστατεύτους πέντε αστυνομικούς έξω από το Ολυμπιον».

«34 χρόνια υπηρετεί στην ΕΛΑΣ είναι 59 ετών και σε 5 μήνες περιμένει να βγει στη σύνταξη. Αν εκείνη την ώρα ο πατέρας μου δεν ήταν ψύχραιμος και οι απέναντι δεν σταματούσαν, θα λέγαμε ότι κρίμα τον άνθρωπο έκανε τη δουλειά του;» αναρωτήθηκε η ίδια.

«Ο άνθρωπος διακινδυνεύει για να προστατεύσει το κοινωνικό σύνολο. Έχει κινδυνεύσει και άλλες φορές αλλά λόγω της ιδιοσυγκρασίας του έχει παρέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα» κατέληξε η κόρη του αστυνομικού.

Η επίθεση έγινε από άτομο που ήταν σε ομάδα κουκουλοφόρων η οποία συμμετείχε στη συγκέντρωση κατά της ομοφοβικής επίθεσης εναντίον δύο queer ατόμων το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 16 προσαγωγές λίγη ώρα μετά από επεισόδιο που είχε προηγηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους κατά της τρανσοφοβίας, με αφορμή την επίθεση σε άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Ωστόσο δεν υπήρξε καμία σύλληψη και έτσι όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου