Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Ένοχοι οι 8 συλληφθέντες αποφάσισε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο

 Την ενοχή 8 κατηγορουμένων που είχαν συλληφθεί να έχουν μετατρέψει την Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου σε άντρο ανομίας αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Παράλληλα δικαστές και ένορκοι απάλλαξαν 16 κατηγορούμενους από τις κατηγορίες.

Οι εμπλεκόμενοι είχαν συλληφθεί μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση τον Σεπτέμβριο του 2022 στις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης. Μεταξύ των ατόμων που καταδικάστηκαν είναι ένας 32χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής με το προσωνύμιο «Έσκο», ο οποίος φέρεται ως ο αρχηγός τριών συμμοριών που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο τους χώρους της Πολυτεχνειούπολης και επιδίδονταν σε ληστείες, κλοπές και άλλες παράνομες ενέργειες, όπως εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Ένοχος ο αρχηγός «Έσκο», σύμφωνα με το δικαστήριο
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για αδικήματα, όπως συμμορία, ληστεία, διακεκριμένη χρήση ναρκωτικών και οπλοκατοχή, όμως τον απάλλαξε από την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος μίας νεαρής αστυνομικού, κατά την έφοδο της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι κατά περίπτωση για συμμορία, ληστεία, κλοπή, διακεκριμένη χρήση ναρκωτικών και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη συνεχίζεται με τους συνηγόρους υπεράσπισης των καταδικασθέντων να ζητούν την αναγνώριση ελαφρυντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου