Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπακωνσταντίνου παραδίδει τα «κλειδιά» του Αν. Αιγαίου στην Τουρκία!

Έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε για τον περίεργο ρόλο της κυβέρνησης Παπανδρέου γύρω από πλήθος θεμάτων! Μιλάμε για την κυβέρνηση που μας οδήγησε σκόπιμα στο Δ.Ν.Τ, μιλάμε για την κυβέρνηση που «μαγείρεψε» τα στατιστικά στοιχεία του ελλείμματος της χώρας για να μπούμε στο Δ.Ν.Τ και μάλιστα με τους χειρότερους δυνατούς όρους, μιλάμε για την κυβέρνηση που....
διέλυσε από άκρο σε άκρο την χώρα και εξαφάνισε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού λαού, μιλάμε για την κυβέρνηση που παραχώρησε Εθνική Κυριαρχία και τώρα όσοι αμφιβάλλετε ότι κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και ουδείς άλλος, μιλάμε για τον υπουργό που τα έκανε πραγματικότητα όλα αυτά και από την θέση του ΥΠΕΚΑ πλέον, ανοίγει τον δρόμο στην παροχή ενέργειας ηλεκτρικού ρεύματος των νησιών μας από την… Τουρκία!

Τα νησιά του Αν. Αιγαίου και των Δωδεκανήσων θα εξαρτώνται από την Άγκυρα σε ό,τι αφορά τις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα, όπως σχεδιάζει να κάνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα και με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας XOΥΡΙΕΤ. Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο περιθώριο οικονομικού φόρουμ στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ότι «Η Ελλάδα μπορεί να αξιοποιήσει τα τουρκικά δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που θα ενίσχυε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Έχουμε μιλήσει με Τούρκους αξιωματούχους στο παρελθόν σχετικά με τη σύνδεση ελληνικών νησιών με τα δίκτυα της Τουρκίας και το σκεφτόμαστε», δηλώνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και αναρωτιέται κάποιος τι ρόλο πλέον παίζει αυτός ο πολιτικός. Την άμεση απελευθέρωση της αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας και στα νησιά του ακριτικού Αιγαίου ζητούν, βάσει του αναθεωρημένου Μνημονίου, οι δανειστές μας. Σημειώνεται δε πως ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει, με παλαιότερες δηλώσεις του, ζητήσει την ηλεκτροδότηση των ελληνικών νησιών που βρίσκονται κοντά στη Μικρά Ασία από τουρκικές εταιρίες.

Με λίγα λόγια η ζωή των νησιών θα εξαρτάται από τις προθέσεις της Τουρκίας, αφήνοντας το παντελώς εξωφρενικό του πράγματος, ότι στα στρατόπεδα, που φυλούν αυτά τα νησιά, θα εξαρτώνται οι άμυνες τους από την… Τουρκία!!! Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες με εσάς που έχουμε μπλέξει;;; Πόσο ακόμα θα τεντώσετε το σχοινί και αν είναι έτσι, καιρός να δούμε και τα άλλα κόμματα, που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη κυβέρνηση «σωτηρίας», αν θα αντιδράσουν και πως, ειδικά ορισμένοι που το παίζουν και πολύ… πατριώτες!

http://www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου