Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΤΖΙΒΑΕΡΙ: Αφιερωμένο στα παιδιά μας, που κάποια μορμολύκεια του Πολυτεχνείου και της πολιτικής, τα σπρώχνουμε στην ξενιτιά.

Ναι, όλοι έχουμε ευθύνη.
Τσογλαναρία του κερατά, συνεχίζετε, ακόμα και σήμερα ρε κωλόπαιδα το έργο σας.
Λίγα χρόνια σας μένουνε ακόμα ρε και δεν σκέφτεσθε ότι εκεί στην κόλαση θα κατεβαίνουνε βόλτα, όποτε πλήττουμε στον παράδεισο, εμείς οι…
κατ’ εσάς μαλάκες και θα σας κυνηγάμε ρε ανάμεσα στις φωτιές και τα καζάνια με τις πίσσες, στον αιώνα τον άπαντα !
Εντίμως σας λέω ρε ότι σας έχει (ξε)γραμμένους ο λαός.
Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα βαψομαλιάδες, κι αν σας έθιξα ρε πάρτε τα τρία, “μού….ού”, που …
“λέει” και η αγελάδα, στην διαφήμιση της τηλεφωνικής εταιρίας.
ΥΓ.
Παιδιά, παιδιά μας, κορίτσια και αγόρια, αν τώρα στις μέρες της γιορτής του Πολυτεχνείου(που κάποιοι θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν), δείτε ανάμεσα στον τίμιο λαό μας κάποια μορμολυκειο-λαμόγια με λουλούδια και στεφάνια, πάρτε τους τα παντελόνια, ξεβρακώστε τους !

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://attikanea.blogspot.com/2011/11/blog-post_5348.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου