Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαίτε…

«Aυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό, αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ’ τα ξένα βήματα, αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο».
Γιάννης Ρίτσος

Γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι το λαό, η κολεγιά αποφάσισε να βάλει πρωθυπουργό τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο. Τρεις κομματάρχες συσκέφθηκαν υπό τον πρόεδρο …να ‘ούμε, κατόπιν εντολών της Ε.Ε., και....

αποφάσισαν να εφαρμόσουν την πτώχευση του ελληνικού λαού απ’ αυτόν που κατηγορήθηκε το 2007 για το «μαγείρεμα» των στοιχείων ένταξης της Ελλάδας στην Ο.Ν.Ε. Αυτόν ήθελαν οι Ευρωπαίοι οι οποίοι… κατηγορούν τώρα τη χώρα για την ένταξή της με τα ψεύτικα στοιχεία! Η δοτή κυβέρνησή του, η οποία δεν έχει εκλεγεί από το λαό, στηρίζεται απ’ τα καθεστωτικά ΜΜΕ τα οποία αποτελούν τα τανκς που μπήκαν πλέον στα σπίτια σ’ αυτό το πραξικόπημα των κολεγιόπαιδων. Δεν μιλάμε απλά για εκτροπή, αλλά για πραξικόπημα που πρέπει να βρει απέναντί του τη μαζική αντίδραση του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. Όπως ανέτρεψε τον Τζέφρι, έτσι πρέπει να ανατρέψει κάθε ίχνος αντιδημοκρατικότητας από τους ταγούς που υποκλίνονται στα ξένα συμφέροντα.
Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης δεν τελείωσε. Έριξε τα ζάρια του προκειμένου να σωθεί και δείχνει την αντιδημοκρατικότητά του. Οι Ευρωπαίοι διέταξαν και οι πολιτικοί εντός υπάκουσαν. Φοβούνται το λαό! Ξέρουν ότι θα σαρωθούν στις εκλογές. Ξέρουν ότι ούτε το ευρώ θέλουν οι Έλληνες και προσπαθούν να μας πάνε σε εθνικό νόμισμα με τους δικούς τους όρους. Και έτσι τσαμπουκαλίδικα ξεβρακώθηκαν και ενώθηκαν στον κοινό σκοπό. Για το λαό πλέον οι συγκεκριμένοι δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα λόγου. Είναι πραξικοπηματίες. Μέχρι κι ο Παπαδόπουλος έκανε ένα γιαλατζί δημοψήφισμα. Αυτοί δεν τολμούν να ζητήσουν τη γνώμη των Ελλήνων. Ο λαός φιμώθηκε από μια δημοκρατία τραβεστί αλλά θέλει να ουρλιάξει. Με καραγκιοζιλίκια ημερών για να βρουν τάχα ένα όνομα ο λαός δεν ησυχάζει, ούτε ηρεμεί. Ακούει τους πολιτικούς και τα φερέφωνά τους στη δημοσιογραφία να μιλούν για τη διάσωση του τραπεζικού συστήματος, τη στιγμή που πρέπει να ανταποκριθεί σε χαράτσια που υπέβαλαν ανήθικοι, εκβιαστές και ανάδελφοι τύποι της πολιτικής μαφίας.
Μιλάμε για θέατρο που προκαλεί εμετό. Ο Γιωργάκης χασκογελούσε σε ένα αποχαιρετιστήριο διάγγελμα, νομίζοντας ότι είναι σωτήρας, ευχαριστώντας παράλληλα τους… «τεμπέληδες» και «διεφθαρμένους» Έλληνες. Ο δε Αντωνάκης ζητούσε εκλογές τώρα και το μετέτρεψε σε άμεσα. Ο Καρατζαφέρης έφευγε απ’ το μέγαρο για να το κάνει μελό, αλλά την επόμενη μέρα …βγήκε βόλτα στη λιακάδα. Πρόθυμοι υπάρχουν να στηρίξουν την ενοποίηση της αντιδημοκρατικής Ευρώπης. Της Ευρώπης που βρίσκεται στο εφηβικό στάδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ενός στόχου που υπηρετούν άπαντες. Και κεντροδεξιοί νεοφιλελεύθεροι Αμερικανόδουλοι, και επαγγελματίες αριστεροί, τάχα δημοκρατικοί, που μιλούν 10 λεπτά στο ραδιόφωνο χωρίς να αναφέρουν μια φορά τη λέξη «λαός»…

Πάμε λίγο να δούμε ποιος είναι αυτός ο κύριος που αποφασίστηκε να κυβερνήσει τη χώρα, τώρα που λαός πτωχαίνει και πρέπει να διασωθεί το τραπεζικό σύστημα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο των τραπεζών που προφανώς επέβαλλαν τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Στην πρώτη δήλωσή του τόνισε ότι δεν είναι πολιτικός, για να ξεκαθαρίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Κι αν ο Τζέφρι είναι πολιτικός που δεν τον ενδιέφερε, καταλαβαίνετε τι μπορεί να περιμένει ο λαός από δαύτον. Πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης γιατί προφανώς αρέσκεται στις εντολές. Πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι πριν πατήσει Ελλάδα έκανε μια στάση στη Γερμανία, όπου συνάντησε αξιωματούχους της καγκελαρίας και συζήτησε μαζί τους. Ίσως να τους έδωσε και τα χαιρετίσματα του Σημίτη ή να πήρε κι ένα τσάι με τον Χριστοφοράκο, ποιος ξέρει…
Το 1999 ως διοικητής της ΤτΕ μίλησε δημόσια για τη «φούσκα» του χρηματιστηρίου. Σαν διοικητής κάτι παραπάνω θα ήξερε… Το 2007 δέχθηκε σφοδρή επίθεση όταν αμφισβητήθηκαν τα στοιχεία με τα οποία εντάχθηκε η Ελλάδα στην ΟΝΕ. Γιατί όχι, αφού συμφωνούσε με τις κυβερνήσεις και για 10 χρόνια «μαγείρευε» στοιχεία για να μπούμε στην Ο.Ν.Ε. Έχει ταχθεί εναντίον του «κουρέματος» κατά 21% και τώρα κλήθηκε να διαχειριστεί το «κούρεμα» του 50%, προφανώς γιατί πλέον συμφωνεί μ’ αυτό που έως σήμερα διαφωνούσε! Χάρηκαν όλοι γενικώς που δόθηκαν τα κλειδιά της ανοιχτής κερκόπορτας στον Λουκά. Το ότι χαίρεται η υφήλιος πάντως καταλαβαίνετε γιατί είναι ένας λόγος που θα πρέπει να ανησυχεί τους Έλληνες… Και δηλώσεις είχαμε. Ως την καλύτερη επιλογή χαρακτήρισε τον Παπαδήμο ο Κωστής Στεφανόπουλος. Ξέρετε, ο πρόεδρος της δημοκρατίας όταν θεσπίστηκε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Και στην Άννα της φωτοτυπίας θα αρέσει καθώς πρόκειται να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις. Αρέσει και στον Καρατζαφέρη (που το 2000 εξηγούσε κατά γράμμα τι συμβαίνει σήμερα, μόνο που δεν είπε ότι θα ήταν κι αυτός συνεργός) ο οποίος… αντιλαμβάνεται ότι η επιλογή Παπαδήμου χάλασε κάποιων τα σχέδια… Ναι, έτσι είναι. Του λαού τα σχέδια… Γιατί ο άνθρωπος πρόκειται να εξυπηρετήσει όλων των άλλων τα σχέδια, εκτός του λαού.
Πρόκειται για μια ακόμη μαριονέτα υποταγμένη στα σκοτεινά σχέδια της νέας τάξης. Ονειρεύεται κι αυτός παγκόσμια διακυβέρνηση, γι’ αυτό και μπήκε να διαφυλάξει τα νώτα της Ευρώπης στην Ελλάδα. Η μεταβατική του κυβέρνηση έχει σαν στόχο να μας βάλει πιο μέσα στο πανηγύρι της ενοποίησης, φτωχοποίησης και σκλαβιάς των λαών. Όλοι σπεύδουν να δημοσιοποιήσουν το καλό βιογραφικού του απεχθούς για το λαό και μη εκλεγμένου απ’ αυτόν τραπεζίτη. Ακόμη και το «Βήμα» το οποίο στις 28/1/2001 έγραφε για τις «τρεις λέσχες της παγκόσμιας τάξης» (για να μη λένε μερικοί τις γνωστές αηδίες περί συνομωσιών): «Τρεις είναι οι κορυφαίες λέσχες στις οποίες συναντώνται οι κορυφαίοι της πολιτικής και της οικονομίας: το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που διοργανώνεται αυτές τις ημέρες στο Νταβός, το Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή. Στα τραπέζια τους τίθενται όλα τα ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια οικονομία και την πολιτική (τα τελευταία χρόνια τη μερίδα του λέοντος καταλαμβάνει η παγκοσμιοποίηση) και αποφασίζονται οι κατευθύνσεις της διεθνούς πολιτικοοικονομικής σκηνής. Όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις συναντήσεις έχουν μια μοναδική ευκαιρία για διεθνείς δημόσιες σχέσεις και δικτύωση. Όσοι βρίσκονται απ' έξω θεωρούν ότι οι λέσχες αυτές αποτελούν ευκαιρία για να συγκεντρωθούν οι ισχυροί και να αποφασίσουν την τύχη του κόσμου».
Πολλοί λοιπόν ξεχνάνε συνειδητά ή απλώς στα πλαίσια της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης κάνουν τον… Αλέκο στο γεγονός ότι ο Παπαδήμος είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής. Ποιος είναι το μεγάλο κεφάλι; Ο Δαυίδ Ροκφέλερ… Τι έχει δηλώσει ο κύριος αυτός το 1994; Ότι «είμαστε πάνω στο όριο μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια κατάλληλη μεγάλη κρίση και τα έθνη θα αποδεχτούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη». Στη λίστα των μελών υπάρχουν κι άλλοι πολλοί. Και στελέχη της Goldman Sachs. Δηλαδή ο Λουκάς μας συνομιλεί εδώ και καιρό με τις …αγορές… Το ρητορικό ερώτημα λοιπόν είναι μπήκε στη θέση αυτή για να τις κατευνάσει ή να τις εξυπηρετήσει; Νομίζει ότι στη χώρα που λέγεται Ελλάδα θα κάνει τη μετάβαση για την παγκόσμια διακυβέρνηση κι αυτός; Αυτά τα σιωνιστικά λόμπι στηρίζει ο Καρατζαφέρης; Μήπως τελικά θα πρέπει να αποβάλει το «Ορθόδοξος» απ’ τον …Συναγερμό του; Αρκετά με την ψηφοθηρία απ’ την πατρίδα και τη θρησκεία. Αλήθεια αυτόν τον άνθρωπο θα τον ορκίσει ο αρχιεπίσκοπος; Είναι εδώ ή έφυγε για μπίζνες; Γιατί αν έφυγε, φωνάξτε τον Πειραιώς Σεραφείμ να τον βουτήξει απ’ τη γραβάτα…
Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και ποιοι θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση, καθώς τα ειδικά δικαστήρια της πρώτης δανειακής σύμβασης περιμένουν κι αυτούς της δεύτερης… Αφού έπαιξαν το ρόλο τους για να περάσει το ΠΑΣΟΚ τα μέτρα, πέταξαν το μανδύα και ενώθηκαν να προχωρήσει το ολοκληρωτικό ξεπούλημα. Με τις αποφάσεις που πήραν οι χαρτογιακάδες της Ευρώπης αναμένεται εγκατάσταση ελεγκτών τους σε όλα τα υπουργεία. Η διαχείριση του τραπεζικού συστήματος θα πάει απευθείας στους τοκογλύφους, όπως και τα έσοδα του σχεδίου «Ήλιος». Ήρθαν οι μούχλες της Βόρειας Ευρώπης να κλέψουν ηλιακή ενέργεια από την Ελλάδα για να καλύψουν ενεργειακές ανάγκες αλλού. Θα δίνονται και μισθοί ως επιδόματα, 200-300 ευρώ, για να λένε τα κουκλάκια στην Ελλάδα ότι έχουμε ανάπτυξη.
Αυτό είναι το όλο μυστικό. Το γεγονός της συγκυβέρνησης λίγο πρέπει να ενδιαφέρει, μιας και αυτό παίχτηκε ως σίριαλ της τελευταίες μέρες. Η δανειακή σύμβαση πρέπει να ενδιαφέρει τον κόσμο. Πρέπει να τον ενδιαφέρει αυτό για το οποίο αποπροσανατολίζεται από τα γνωστά κέντρα. Η συμφωνία της 27ης αποτελεί την πτώχευση της χώρας. Το μνημόνιο αυτό είναι η ταφόπλακα μιας κοινωνίας που στενάζει. Μιας κοινωνίας που διόλου δεν ενδιαφέρει τους κυβερνώντες. Είναι συνάμα και η ταφόπλακα της χώρας όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Η γωνιά αυτή της Ανατολικής Μεσογείου παραδίδεται και επίσημα στα αρπακτικά της Ευρώπης για εκμετάλλευση. Εδώ λοιπόν το ερώτημα είναι αμείλικτο: Ελεύθεροι, φτωχοί και πεινασμένοι ή δούλοι, φτωχοί και πεινασμένοι; Αν διαλέξουμε το πρώτο, οφείλουμε να βαδίσουμε στα χνάρια των προγόνων μας. Αν διαλέξουμε το δεύτερο, δεν αξίζουμε να λεγόμαστε Έλληνες…

Παύλος Γ. Σφέτσας


http://pallerios.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου