Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και η «Ελεύθερη Ζώνη» εμπορίου

Με επιφυλάξεις αντιμετωπίζουν αρκετοί στη Θράκη την πρόθεση κάποιων να δημιουργηθεί εμπορική – οικονομική «ελεύθερη ζώνη» στην περιοχή τους.

Και επικαλούνται για να διακιολογήσουν την επιφυλακτικότητα τους τη ζέση που δείχνει σχετικά ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκία στην Κομοτηνή, κ. Σαρνίτς: « Είναι στην επικαιρότητα το να γίνει η Δυτική Θράκη ελεύθερη ζώνη. Ας έρθουν οι...
Τούρκοι επιχειρηματίες για επενδύσεις», είπε τις προάλλες, με αφορμή την επίσκεψη που έκανε ο Τουρκος Δήμαρχος Οσμάνγκαζι, κ. Μουσταφά Ντουντάρ, που ήρθε στην Ελλάδα για σειρά επισκέψεων σε πόλεις της περιοχής.

Με αφορμή αυτό ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή απήυθυνε πρόσκληση προς Τούρκους επιχειρηματίες να κάνουν επενδύσεις στην Δυτική Θράκη, σε μια προσπάθεια, όπως εκτιμούν αναλυτές, να περάσει την τουρκική πολιτική, »εκμεταλλευόμενος» το δυσμενές οικονομικό κλίμα. Οι ίδιοι εκτιμούν ότι ο Τούρκος πρόξενος – και γενικά η Αγκυρα – έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους να «παγιωθεί» μιαν αντίληψη διεθνώς ότι η Δυτ. Θράκη είναι κάτι ξεχωριστό, ότι είναι ιδιαίτερη περίπτωση και θέλει ιδιαίτερη αντιμετώπιση.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου