Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μην ξεχνάτε... Έχουμε κατοχή!

Θυμάστε τον Δαρείο; Από το δημοτικό ή από τα docs του ΣΚΑΙ; O Δαρείος (βασιλιάς των Περσών), έβαζε ένα υπηρέτη, να του λέει τρεις φορές κάθε μέρα: "Μην ξεχνάς τους Έλληνες!"
Έτσι και τώρα. Μην σας ξεγελάει ο ωραίος ήλιος της Ελλάδας! Να θυμίζετε στον εαυτό σας: " Έχουμε κατοχή!". Να το θυμάστε και να το λέτε τρεις φορές κάθε μέρα στον εαυτό σας. Αν και ούτως ή άλλως θα σας το θυμίζει η ΔΟΥ, η ΔΕΗ, το βενζινάδικο, το supermarket....

Δείτε και μια απίστευτη φωτογραφία. Βρεφοδόχος. Εδώ άφηναν τα παιδιά τους οι Έλληνες κατά την γερμανική κατοχή γιατί δεν μπορούσαν να τα ταΐσουν...


http://arta-mou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου