Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Παιχνίδι στα χέρια των "Ευρωπαίων" και ο Σαμαράς

Παρά το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς έμεινε "ικανοποιημένος" με την επιστολή της ημι-υποταγής στους δανειστές μας, η αλήθεια βρίσκεται στο ότι "έπεσε" και το τελευταίο προπύργιο της ελπίδας που ο ίδιος δήλωνε πως υπάρχει για το τόπο.

Η όποια αντίσταση κάμφθηκε με την…

"συμμόρφωσην προς τας υποδείξεις" ακολουθώντας μάλιστα ένα τρόπο που απογοήτευσε όχι μόνο τους οπαδούς του κόμματός του αλλά και αυτούς που περίμεναν ένα μελλοντικό ηγέτη που θα μπορούσε να φέρει μια καλύτερη ημέρα για αυτόν το πολύπαθο τόπο και αυτόν τον καταταλαιπωρημένο λαό.

Ενώ ο υποψήφιος για τη πρωθυπουργία ξεκίνησε με μια αδιάλλακτη πολιτική προσέγγιση ως προς τις συναινετικές επιταγές που εκπορεύονταν από την Ευρώπη, άρχισε σιγά-σιγά να συμφωνεί με τα επιμέρους στοιχεία της καθυπόταξης της Ελλάδας με αποκορύφωμα την αποδοχή Παπαδήμου και την υιοθέτηση των όρων του μνημονίου εκτός αυτών του φορολογικού σκέλους. Σε απλά Ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι ναι μεν θα προσπαθήσει να επαναδιαπραγματευτεί τα σημεία που αφορούν ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα που θα δώσει μια ανάσα πνοής στο λαό και στην αγορά, δεν θα παρεκκλίνει όμως από τα λοιπά ντροπιαστικά και ταυτόχρονα δυσβάστακτα μέτρα και πολιτικές που οδηγούν τελικά στην απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.


Κρίμα… γιατί επιβεβαιώνεται η άποψη ότι οι πολιτικοί με την απαράδεκτη πολιτική τους αντιμετωπίζουν την χώρα τους και το λαό που τους εμπιστεύτηκε με μια απίστευτη ελαφρότητα που προκαλεί αηδία.


http://e-newsandviews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου