Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κάντε υπομονή. Ο πρωθυπουργός αναζητείται.Του Αντώνη Μυλωνάκη

Ακυβέρνητο καράβι η χώρα απο τη Παρασκευή. Στον ορίζοντα πάντως δεν φαίνεται ο καλός αυτός ανθρωπος που θα ντυθεί "πρωθυπουργός" για μερικές ημέρες ( καμιά 80αριά αν δεν κάνω λάθος). Προσπαθούν οι... ικανότατοι πολιτικοί αρχηγοί μας ,αλλά δεν μπορούν απ΄ότι φαίνεται να συμφωνήσουν σε  κάποιον αξιόλογο...
Γιατί πολύ απλά οι αξιόλογοι δεν δέχονται να γίνουν ανδρείκελα και μαριονέτες κανενός κερατά. Ψάχνουν - ψάχνουν και όλο λένε ότι κάτι υπάρχει ... αλλά που είναι ρε παιδιά. Πάντως κρατήστε και κάτι, μετά από τη πληροφορία που πήρα μόλις τώρα ( 02:00) ότι παίζει πλέον και το σενάριο των εκλογών , με ευθύνη του Αντ. Σαμαρά. Μετά τις σημερινές πολύ άσχημες εξελίξεις και τροπή που πήραν τα πράγματα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας τη Ν.Δ, με το ενδεχόμενο διάσπασης και διάλυσης του κόμματος ,ο Σαμαράς σκέφτεται πολύ σοβαρά τρόπους να σπάσει τα δεσμά του γάμου με τον Παπανδρέου . Η σύνταξη του δελτίου τύπου με τη δικαιολογία γυροφέρνει  απο το απόγευμα στο μυαλό του. Άλλωστε  και απο το οικογενειακό του περιβάλλον δέχεται συμβουλές να προσέξει μην πάθει ότι έπαθε με τη Πολιτική Άνοιξη  Ο πυρήνας της Ν.Δ ανήκει στη λαική δεξιά και η τάξη αυτή ,δεν είναι χαλαρή και εύπλαστη, όπως είναι οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ. Είναι σκληρή, έντιμη και δύσκολα συγχωρεί αυτόν που θα πιστέψει ότι πρόδωσε τις ελπίδες και τα όνειρά της. Στην κατεύθυνση αυτή είναι και η δήλωση του πρός τον επίτροπο Ολι Ρέν ότι δεν προτίθεται να υπογράψει την εντολή των διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ και της Ευρωπαικής Ενωσης περί τηρήσεως της συμφωνίας της 26ης και 27ης Οκτωβρίου. Γνωρίζει πολύ καλά ,ότι μετά θα πρέπει να περάσει απο τη βουλή η δανειακή αυτή  σύμβαση με τη ψήφο 180 βουλευτών που σημαίνει εκχώρηση μέρους των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Αυτό όμως είναι κάτι, που δεν επιθυμεί ο πρόεδρος της Ν.Δ, γιατί όπως έχει αποδείξει και στό παρελθόν ,λάθη μπορεί να κάνει όπως όλοι μας, αλλά για προδοσία δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας. Αυτή είναι μία αλήθεια και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Είναι ώρα όμως αγαπητέ Αντώνη να ακούσεις ΄για άλλη μιά φορά τη φωνή της συνείδησής σου. Πές ένα δυνατό ΟΧΙ σ΄όλους και στείλτους με τό τρόπο σου στο διάβολο. Μη φοβάσαι τίποτα. Δεν μας βγάζουν αυτοί οι αλιτήριοι κλέφτες απο την ευρωζώνη και το ευρώ. Τα λεφτά είναι πολλά που τους χρωστάμε και δεν θέλουν να τα χάσουν. Ποτέ οι έμποροι ναρκωτικών , ποτέ οι τοκογλύφοι δεν αφήνουν αυτούς που τους χρωστάνε ή αυτούς που τους εκμεταλλεύονται να πεθάνουν ή να φύγουν απο κοντά τους. Γιατί ξέρουν ότι θα πάνε δίπλα σε άλλον ισχυρό. Κάνε τον δυνατό πολιτικό ελιγμό τώρα. Πρίν είναι αργά για σένα και τη γαλάζια παράταξη.Ετσι κ΄αλλιώς δεν έχουμε και τίποτα πλέον για να χάσουμε. Τα πάντα τα παραχώρησε ο αδίστακτος καιροσκόπος οπως κ΄εσύ τον αποκαλείς, ο Παπανδρέου. Το μόνο που μας έμεινε είναι η γή των προγόνων μας και η αξιοπρέπειά μας. Πήγαινε σε εκλογές. Αμεσα. Αν δεν το κάνεις τώρα - σήμερα,  αύριο ίσως είναι πολύ αργά και για σένα αλλά προπάντων για τη πατρίδα μας. Κέρδισε με την αγάπη του κόσμου τις εκλογές και βάλε φυλακή τους προδότες που μας έκαναν με σχέδιο και δόλιο τρόπο , τα πειραματόζωα της Ευρώπης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου