Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Την “έγδυσαν” στη μέση του δρόμου και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Οργίασαν χθες οι ληστές του δρόμου, έξι άνθρωποι έπεσαν θύματα ληστείας και τρεις από αυτούς κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς, μια γυναίκα στο ...Μενίδι χτυπήθηκε βάναυσα. Λίγο πριν τις έντεκα τη νύχτα η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο δρόμο των ληστών... που φαίνεται είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το πρώτο θύμα. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συνέβαινε οι δυο άνδρες έπεσαν πάνω της και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία στο κεφάλι και το τα χέρια. Οι ληστές σταμάτησαν να χτυπούν τη γυναίκα μόνο όταν έπεσε στο δρόμο και κατάφεραν να της αρπάξουν από τα χέρια της τσάντα. Απομακρύνθηκαν τρέχοντας και χάθηκαν μέσα στη νύχτα. Περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου