Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κεραυνοί Τράγκα κατά Προβόπουλου: Η τράπεζα “της Ελλάδος” είναι ένας οικονομικός δολοφόνος!

Κεραυνοί Τράγκα κατά Προβόπουλου από την σημερινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real. Ο γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται ότι δεν πείσθηκε από τις εξηγήσεις Προβόπουλου σχετικά με την μετοχική σύνθεση της ΤτΕ, αφού αμφισβήτησε ευθέως τον...
χαρακτηρισμό “της Ελλάδος”, λέγοντας ότι το ίδρυμα ανήκει κατά 94% στους ξένους.
Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο επιθετική, αφού ο Γ. Τράγκας κατηγόρησε την τράπεζα ότι παίζει ξεκάθαρα το παιχνίδι των ξένων ρημάζοντας ιδρύματα, ταμεία κλπ, ενώ δεν δίστασε να την χαρακτηρίσει “Οικονομικό δολοφόνο”.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου