Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αυτοί που μας κατέστρεψαν. Του Αντώνη Μυλωνάκη


Επιτέλους αποκτήσαμε κυβέρνηση. Καλή κακή τώρα θα τη λουστούμε. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Είναι γεγονός ότι είναι μια κυβέρνηση χωρίς ιδεολογικό στίγμα,μιά κυβέρνηση του δούναι και λαβείν ,μιά κυβέρνηση που γεννήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου. Στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργεύων ελέω Βενιζέλου,Κουβέλη Αντώνης Σαμαράς προσπάθησε να δώσει κάποια ελπίδα στον απαξιωμένο και ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό επιλέγοντας δυό φράσεις που ομολογουμένως έκαναν αίσθηση. Αφεντικό μας είναι ο λαός και .... σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με αυτοκριτική. Απομένει τώρα να αρχίζει σιγά ,σιγά να κάνει πράξη τα μεγάλα αυτά λόγια. Αυτό που δεν άκουσε αν και το περίμενε ο κόσμος ήταν το τι πρόκειται να γίνει μ΄αυτούς που μας έφεραν στη κατάσταση της ολικής καταστροφής.Μ΄αυτούς...
που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΝΔ τότε και πρωθυπουργός σήμερα ότι θα λογοδοτήσουν στα ειδικά και ποινικά δικαστήρια, για τις εγκληματικές ενέργειές τους που οδήγησαν τη πατρίδα μας στα δόντια των οικονομικών τρομοκρατών και στους γερμανοτσολιάδες της Μερκελ.Τι θα κάνει με τον Παπανδρέου και τη παρέα του γυμναστηρίου ,αλλά και τον Βενιζέλο και τους κολαούζους του που τώρα θέλουν να διαπραγματευτούν το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση όταν ο ίδιος πρίν λίγο καιρό έλεγε πως η διαπραγμάτευση ήταν η ιδανικότερη? Τι θα κάνει με το ακάνδαλο των σκανδάλων της Siemens , τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, το σκάνδαλο των υποβρυχίων ,των ναυπηγείων και τόσα άλλα που απο το 1996 μέχρι σήμερα σακάτεψαν και κατέκλεψαν τον έλληνα πολίτη . Θα έχει άραγε τα κότσια να χτυπήσει το κακό στη ρίζα του ή θα συμπεριφερθεί σαν τον Καραμανλή το 2004 που βγήκε με τη σημεία της κάθαρσης εναντίον του αρχιερέα της διαπλοκής Κ. Σημίτη και των κολλητών του που τη μιά μέρα έγινε πρωθυπουργός και την άλλη μέρα το είχε κιόλας ξεχάσει? Θα περιμένουμε να δούμε εκτός κι αν μέσα στο δούναι και λαβείν για τον σχηματισμό της κυβέρνησής του είναι και το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Βενιζέλο να εγκαταλήψει κάθε σκέψη για τέτοιου είδους ζητήματα.Εχει πολλά προβλήματα είναι γεγονός να λύσει ο Αντώνης Σαμαράς αλλά για να καταφέρει να αλλάξει τη στάση του έλληνα πολίτη απέναντι στους πολιτικούς και να επαναφέρει τον σεβασμό στους θεσμούς πρέπει να αποδωθεί δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να κλέψανε κάποιοι , να ρουφήξανε με χοντρό φυσοκάλαμο το αίμα του λαού, να του φάγανε τους κόπους μιάς ζωής καταληστεύοντας τα ασφαλιστικά ταμεία , να έχτισαν βίλες ,να καταχώνιασαν τα χρήματά του ,να περνάνε σαν βασιλιάδες αυτοί , τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους και τώρα να ζητάνε να κόψουν οι κατεστραμένοι πολίτες τις φλέβες τους για να πληρώσουν ενώ γνωρίζουν καλά ότι δεν έχουν μία. Αν λοιπόν θέλει να πετύχει πραγματικά ο νέος πρωθυπουργός και να τον γράψει η ιστορία άμεσα οφείλει να κάνει αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά. Εμείς εδώ είμαστε για να επικροτούμε τις δίκαιες για τον ελληνικό λαό λύσεις, αλλά και πάντα έτοιμοι να χτυπήσουμε αντιμετωπίζοντας την εξουσία σαν εχθρό του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου