Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ '' ΠΑΓΩΣΕΙ''‏

Ερευνητές από δύο πανεπιστήμια της Ισπανίας, προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί το σύμπαν εμφανίζεται να βρίσκεται σε διαρκή διαστολή και επιτάχυνση, κατέληξαν ότι κάποια στιγμή ο χρόνος θα τελειώσει! Τα αποτελέσματα της μελέτης των εν λόγω επιστημόνων υποστηρίζουν ότι η θεωρία της «σκοτεινής» ενέργειας ή αντι-βαρύτητας είναι λανθασμένη και ότι στην ουσία το σύμπαν αντί να... διαστέλλεται, βρίσκεται σε κατάσταση επιβράδυνσης. Σύμφωνα με τη θεωρία τους, αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι το σημείο «μηδέν», στο οποίο θα συμβεί μια μακρά παύση ενώ πριν η Γη θα έχει σταματήσει να υπάρχει. Η πορεία προς την «εκμηδένιση» του χρόνου θα γίνεται αισθητή σαν να συμβαίνουν όλα συνεχώς γρηγορότερα, μέχρι το σημείο τέλους. «Τότε, όλα θα 'παγώσουν' σαν στιγμιότυπο φωτογραφίας, για πάντα», λέει ο Ισπανός καθηγητής Σενοβίλα. «Πιστεύουμε ότι όπως ο χρόνος δημιουργήθηκε κατά το Big Bang, έτσι μπορεί και να εξαφανιστεί στην αντίστροφη διαδικασία», συνηγορεί ο καθηγητής Κοσμολογίας, Γκάρι Γκίμπονς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου