Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Η αυτονομία της Θράκης ως “σχέδιο” δουλεύεται πολλά χρόνια. Η Λιάνα Κανέλη μετά ...
τον πόλεμο του Κοσσόβου φώναζε στα κανάλια ότι το σχέδιο τελείωνε με την αυτονομία της Θράκης. Τότε πριν 12 χρόνια το έλεγε. Τώρα που όλοι ξέρουν ότι η Θράκη αυτονομείται εντός του έτους, όλοι ΜΟΥΓΚΑ. Η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, είχε πει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι “τα εθνικά σύνορα θα μειωθούν...”. Αυτό τουλάχιστον το γνωρίζετε όλοι. Να ξέρετε Έλληνες ότι όλοι οι πολιτικοί γνωρίζουν ότι η Θράκη αυτονομείται και δεν μιλάει κανείς. Είναι όλοι εθνικοί προδότες και θα το δείτε. Όποιος πολιτικός νομίζει ότι δεν είναι προδότης και τον αδικώ, να βγει ΤΩΡΑ και να μιλήσει στον ελληνικό λαό. Αν είναι μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου και δεν γνωρίζει ότι η Θράκη αυτονομείται εντός των επόμενων μηνών, τότε είναι ένας ηλίθιος, αφελής και άχρηστος πολιτικός, που πολιτεύτηκε από εγωισμό, για να προσφέρει στον εαυτό του και όχι στον ελληνικό λαό και το εθνός. Γιατί δεν μιλάτε στον ελληνικό λαό κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας; Γιατί δεν μιλάτε στον ελληνικό λαό κ. της Κυβέρμησης και της Αντιπολίτευσης; Γιατί δεν μιλάτε τώρα κ. Καρατζαφέρη και κα. Κανέλη, που τα λέγατε στα κανάλια πριν τόσα χρόνια. (για να μας λέτε μετά, ότι “εμείς τα λέγαμε από τότε;”) Τώρα να ξέρετε μιλάνε μόνο οι Έλληνες πατριώτες, για να γνωρίζει και να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιοι τον προδίδουν. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου