Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Β.Καπερνάρος: "Το ΠΑΣΟΚ να ονομάζεται λαμογιόκ"

Σε λαμογιόκ ζήτησε να μετονομασθεί το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος στην κόντρα που είχε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλο.
 
Ο κ. Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτελεί συμβόλαιο για την επιστροφή της χώρας στη δραχμή, ενώ ο κ. Καπερνάρος απάντησε με πρόταση μετονομασίας του ΠΑΣΟΚ σε «λαμογιόκ».
 
Πιο αναλυτικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε πως η φρασεολογία του κ. Καμμένου βρίσκει «απόλυτη σύμπτωσή του με τη φρασεολογία της Χρυσής Αυγής» και πρόσθεσε πως δεν «ζητάμε εύσημα αναγνώρισης, ως ΠΑΣΟΚ, από τον πολιτικό που, τον ιδρυτή και γεννήτορά μας, Ανδρέα Παπανδρέου, ονόμαζε επί χρόνια "αρχηγό της 17 Νοέμβρη"! Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού». 
 
Σημείωσε, δε, ότι «πολλοί λένε -δεν γνωρίζω ούτε μπορώ να το υιοθετήσω- ότι ο κ. Καμμένος ανήκει στο είδος των πολιτικών που κάνει θελήματα. Εκτελεί θελήματα, κοινώς συμβόλαια. Δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω, όμως, ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο το οποίο εκτελεί και είναι η επιστροφή της χώρας σε ένα νόμισμα, ελληνικό -δεν το λέω εγώ, ο ίδιος το έχει πει- δολάριο, κοινώς "δραχμή"». 
 
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Καπερνάρος αναφέρθηκε στις υποθέσεις Τσουκάτου, Siemens, υποβρυχίων κ.ά. και σημείωσε «περισσεύει ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία. Και πριν αρχίσουμε να λέμε αυτά που είπε ο κ. Κουκουλόπουλος, θέλω να σκεφτεί ότι είναι αυτοί που ανακάλυψαν τη ρεμούλα και τη λαμογιά. Να αλλάξει όνομα το ΠΑΣΟΚ και αντί για ΠΑΣΟΚ λέω να λέγεται «ΛΑΜΟΓΙΟΚ».
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου