Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η ύπαρξη μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία υποδεικνύεται από το πρωσικό οξύ


Στο κέντρο ενός γαλαξία, μια μαύρη τρύπα μπορεί να ανιχνευθεί από την υπερβολική ποσότητα υδροκυανίου στο φυσικό αέριο που την περιβάλλει, αναφέρεται σε έγγραφο που δημοσιεύεται στο περιοδικό της Αστρονομικής Εταιρείας της Ιαπωνίας Publication of the Astronomical Society of Japan.

Οι επιστήμονες Τακούμα Ιζούμι και Κοτάρο Κόνο του Πανεπιστημίου του Τόκιο χρησιμοποίησαν το παρατηρητήριο ALMA για την ανάλυση των φασματικών γραμμών στο διαστρικό αέριο γύρω από μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, ευρισκόμενη σε απόσταση

μερικών εκατοντάδων ετών φωτός από τη Γη. Τελικά διαπίστωσαν ότι αυτό που ήταν περισσότερο απ΄ όλα στο κέντρο του γαλαξία ήταν το υδροκυάνιο.
Στα περαιτέρω σχέδια των επιστημόνων περιλαμβάνεται ο έλεγχος αυτής της αμοιβαίας σχέσης στο μεγάλο κατάλογο των κοσμικών σωμάτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου