Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Μικρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ…

Απώλειες σε Χρυσή Αυγή και ΠΑΣΟΚ δείχνει νέα δημοσκόπηση
Μικρό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 1% δίνει σημερινή δημοσκόπηση, σε αντίθεση με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν στην πρώτη θέση τη Νέα Δημοκρατία. Στη νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για την «Εφημερίδα των Συντακτών» ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου...
με αναγωγή επί των εγκύρων με 24,5% έναντι 23,5% της ΝΔ.
Η Χρυσή Αυγή υφίσταται φθορά στα ποσοστά της, καθώς φτάνει το 10,5% από 15% που είχε το Σεπτέμβριο. Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει μικρή μείωση 0,55 συγκεντρώνοντας 7,5%, στο 6% το ΚΚΕ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 5%, και η Δημοκρατική Αριστερά στο οριακό 3,5%.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ φτάνει το 46% έναντι 36% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άλλο κόμμα απάντησε το 8%. Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός τα ηνία κρατάει ο «κανένας» με 45%. Ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 30% και ο Αλέξης Τσίπρας 23%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου