Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο JEFFRY ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ & ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ

Παπανδρέου προς ΗΠΑ: Κάντε δημοψήφισμα και σωθείτε!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου μίλησε στην τηλεόραση του Bloomberg για τη νέα κρίση που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ και έδωσε συμβουλές πως να μην χρεοκοπήσουν οι Αμερικανοί!
Εντύπωση προκάλεσε όμως και ο παρουσιαστής Tom Keene, αφού σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου, "κύριε πρωθυπουργέ".
«Κύριε Πρωθυπουργέ, τί μπορεί να μάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής, που μάλλον δεν έχει ιδέα τι γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα!!! Ο Γιώργος Παπανδρέου με μεγάλη χαρά και αξιοζήλευτη οικειότητα απάντησε στον παρουσιαστή πως η αμερικανική κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα, αλλά πρόκειται για ένα καθαρά «πολιτικό παιχνίδι»...
,προειδοποιώντας μάλιστα για τον κίνδυνο εκτροχιασμού αυτής της κατάστασης
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι όπως και στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ χρειάζεται συναίνεση και στο πως ο ίδιος είχε προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την ελληνική κρίση, δίνοντας φωνή στους πολίτες με τη διενέργεια ενός δημοψηφίσματος!
Στο άκουσμα και μόνο της λέξης, ο δημοσιογράφος ξέσπασε σε γέλια!!!
«Με σκοτώνετε κύριε πρωθυπουργέ. Ένα δημοψήφισμα εδώ (στις ΗΠΑ) θα ήταν το τελευταίο χτύπημα!», είπε ο παρουσιαστής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου