Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ατελείωτες οι αλβανοσυμμορίες στην Ελλάδα. Δέν ασχολούνται τα Μ.Μ.Ε με το εισαγόμενο έγκλημα!

'σύστασης εγκληματικής οργάνωσης'
Εξαρθρώθηκε ύστερα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα εγκληματική ομάδα, που φέρεται να έκανε ληστείες και κλοπές, ενώ εξιχνιάστηκαν συνολικά έξι περιπτώσεις ληστειών και κλοπών, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, αποδίδονται κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος τουλάχιστον επτά ατόμων -που αναζητούνται καθώς φέρονται να είναι μέλη της εγκληματικής ομάδας-
εκ των οποίων οι έξι είναι Αλβανοί, από 26 έως 40 ετών, και ένας 42χρονος από το Μπαγκλαντές.
Συγκεκριμένα, οι παραπάνω κατηγορούνται για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας και της κλοπής κατά συναυτουργία, καθώς και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη
εξακριβώθηκε ότι τα πρόσωπα αυτά, τουλάχιστον από τα τέλη Ιουλίου του 2010, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τις ληστείες και τις κλοπές.
Από τη μέχρι τώρα έρευνα, προέκυψε ότι η ομάδα, με διαφορετικές κάθε φορά συνθέσεις, είχε κάνει έξι ένοπλες ληστείες, μεταξύ των οποίων και μια ένοπλη ληστεία στις 24 Ιουλίου 2012 σε βάρος υπαλλήλων τράπεζας κατά τη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ του υποκαταστήματος Γλυκόβρυσης.

Η σπείρα είχε κλέψει χρήματα, χρυσαφικά και αντικείμενα, των οποίων η συνολική αξία, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεπερνά τις 54.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών,
ενώ παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/10/6_17.html#ixzz2hxyKfedu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου