Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Την άμεση επαναπρόσληψη 2.500 έως 3.500 δημοσίων υπαλλήλων προανήγγειλε ο Κατρούγκαλος

katrougalos
Την άμεση επαναπρόσληψη 2.500-3.500 δημοσίων υπαλλήλων μέσα στον επόμενο μήνα, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, σε δηλώσεις του πριν από λίγα λεπτά στο ΣΚΑΪ.
Προτεραιότητα θα δοθεί στις καθαρίστριες, στους σχολικούς φύλακες αλλά και στους εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων.
Ο κ. Κατρούγκαλος διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για επαναπροσλήψεις, αλλά για ανάκληση αντισυνταγματικών

απολύσεων.
Στην ερώτηση για το πού θα βρεθούν τα χρήματα προκειμένου να καλυφθεί το μισθολογικό κόστος, ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε: "ο προϋπολογισμός ήδη προβλέπει 15.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2015 και επομένως τα κονδύλια θα βρεθούν από την πραγματοποίηση λιγότερων νέων προσλήψεων. Θα υπάρξει δίκαιο μισθολόγιο, καθώς ο μισθός των επαναπροσληφθέντων θα είναι ανάλογος με αυτόν που έχουν τώρα οι ομόλογοί του ".
Ερωτηθείς με ποιόν τρόπο θα παρουσιαστούν τα νέα σχέδια της κυβέρνησης στους εταίρους ,ο κ. Κατρούγκαλος επισήμανε :" Για μας ,όπως ξέρετε το μνημόνιο είναι νεκρό, δεν θα συζητήσουμε με την Τρόικα. Στόχος μας είναι να συζητήσουμε με τους εταίρους .Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα διαρθρωτική μεταρρύθμιση".
Ωστόσο, στους 2.500 με 3.500 δημόσιους υπαλλήλους που θα επιστρέψουν στις θέσεις τους, δεν περιλαμβάνονται οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πως: "και αυτοί θα επαναπροσληφθούν, όμως δεν είναι ζήτημα της δικής του αρμοδιότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου