Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δεν κάνει πίσω η Κύπρος - ξεκινά η εκμετάλλευση στο κοίτασμα "Αφροδίτη

Drilling
Η απόφαση της γαλλικής πετρελαϊκής εταιρείας Total να αποχωρήσει - καταβάλλοντας μάλιστα τη σχετική ρήτρα - από την κυπριακή ΑΟΖ, δεν πτόησε τη Λευκωσία, που επισημαίνει πως δεν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την απόφαση των Γάλλων. "Προχωράμε προς την εκμετάλλευση του επιβεβαιωμένου κοιτάσματος «Αφροδίτη», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Λακκοτρύπης. Και συνέχισε λέγοντας πως οι επαφές της εταιρείας Noble στην Κύπρο,
«πρόκειται ουσιαστικά για την απαρχή των συζητήσεων για το σχέδιο ανάπτυξης του κοιτάσματος "Αφροδίτη"... Θα ακολουθήσουν πάρα πολλές με πρόθεση να καταλήξουμε στο σχέδιο ανάπτυξης του "Αφροδίτη" για την εμπορική του εκμετάλλευση. Ουσιαστικά, το τι θα πρέπει να γίνει με το σχέδιο ανάπτυξης, αν η κυβέρνηση συμφωνεί, είναι ότι θα εκδώσει (η κυβέρνηση) άδεια εκμετάλλευσης πλέον του συγκεκριμένου κοιτάσματος. Υπάρχουν πάρα πολλά βήματα που θα πρέπει να γίνουν, είναι η απαρχή αυτού που είχαμε πει ότι, προχωράμε προς την εκμετάλλευση του επιβεβαιωμένου κοιτάσματος "Αφροδίτη"». Επίσης, ο Κύπριος υπουργός επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των Ιορδανών για επαφές, σε σχέση με το φυσικό αέριο και την κατασκευή αγωγού προς την Ιορδανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου