Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μέγαρα: Νεκρός επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια ληστείας

Μέγαρα: Νεκρός επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια ληστείας
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας Σταύρος Λουκάς  το βράδυ της Κυριακής (18/1) λίγο μετά τις 21.00.
Σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, ο άτυχος άνδρας και η σύζυγός του δέχτηκαν επίθεση εντός της οικίας τους από 6 άγνωστους που εισέβαλλαν στο σπίτι με σκοπό να κλέψουν.
Οι 6 άγνωστοι ήταν οπλισμένοι και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του, επιτέθηκαν τόσο στην ίδια όσο και στον άτυχο 59χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Ένας από τους
δράστες φέρεται να χτύπησε τον Σταύρο Λουκά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.
Οι δράστες τράπηκαν άμεσα σε φυγή παίρνοντας μαζί τους τα κλειδιά της επιχείρησης Auto St Loukas (Σταύρος Λουκάς & Υιός Α.Ε.) στην Κόρινθο, όπου κατευθύνονται δυνάμεις της Αστυνομίας. Άμεσα κατέφθασε στο σπίτι ιατρική βοήθεια καθώς και άνδρες της Αστυνομίας, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του γιατρού, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν τα κατάφερε.
Ιατροδικαστής προσπαθεί να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου, ενώ πιθανολογείται πως ο θάνατος προκλήθηκε από καρδιακό επεισόδιο.
Ειδικές ομάδες της Ασφάλειας Αττικής (Ανθρωποκτονιών, Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων) και του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων βρίσκονται επίσης στο χώρο όπου συλλέγονται στοιχεία (DNA, αποτυπώματα κ.α.) με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών. Σύμφωνα με πηγές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 20 Ιανουαρίου στις 3:00 μ.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων.
megaratv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου