Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτο! Ξεπέρασε η Ελλάδα το ρεκόρ του "κραχ 1929"

nomisma
 Η σημερινή κατάσταση μπορεί να παρομοιαστεί με την εποχή του 1929, την λεγόμενη εποχή του "κραχ". Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα διαπιστώσουμε ότι ποτέ ξανά, και ειδικότερα σε περίοδο ειρήνης, δεν υπήρξε τόσο ψηλό ποσοστό ανεργίας και μάλιστα τόσο μεγάλης διάρκειας, με την Ελλάδα να έχει φτάσει στο 27%.
Ο Άνγκους Μάντισον (1926 - 2010), ο οποίος ήταν ένας από τους διασημότερους, πάνω σε θέματα οικονομικών, παρουσίασε στην μελέτη του «Economic Growth in the West» όλους τους δείκτες ανεργίας για το διάστημα 1913-1960.
Μέσα από αυτή τη μελέτη διαπιστώνουμε ότι ακόμα και χώρες όπως η Γερμανία και οι ΗΠΑ, που ενεπλάκησαν στο μέγιστο βαθμό στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες και ανέκαμψαν γρήγορα. Και το περίεργο είναι
ότι η Ελλάδα, έχει ξεπεράσει τα ποσοστά ανεργίας, της τότε εποχής. Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.
Δυστυχώς κάθε χρόνο το ποσοστό ανεργίας στην χώρα μας αυξάνεται και κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα αρχίσει να μειώνεται.Στο παρακάτω πίνακα, μπορούμε να δούμε τα ποσοστά ανεργίας από το 1913 έως το 1960.

pinakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου