Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Βόμβα! Να αλλάξει η σύμβαση του ΟΗΕ για τους μετανάστες...

unitednations
 Σε δήλωση του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρωθυπουργός της Δανίας, εξέφρασε την επιθυμία του να ζητήσει την αναθεώρηση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών που αφορά το καθεστώς των προσφύγων, προκειμένου να προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα.
Άλλωστε η κυβέρνηση του Δανού πρωθυπουργού λαμβάνει στήριξη στο κοινοβούλιο από το αντιμεταναστευτικό Λαϊκό Κόμμα. Όπως τόνισε πρόθεση του δεν είναι να αμφισβητηθούν τα θεμέλια της Σύμβασης που υπογράφηκε το 1951 αλλά να διευκρινιστούν τα δικαιώματα των προσφύγων στην πρώτη χώρα εγκατάστασής τους.
Όπως δήλωσε ο Λαρς Λόκε Ράσμουσεν: "Εάν η κατάσταση συνεχιστεί ή επιδεινωθεί, θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα πρέπει να συζητήσουμε, και η Δανία δεν μπορεί να το κάνει μόνη της, για να προσαρμόσουμε τους κανόνες του παιχνιδιού".
Ενώ συνέχισε λέγοντας: "αν κάποιος διέμενε στην Τουρκία για δύο
ή τρία χρόνια, βρίσκοντας εκεί καταφύγιο από τον πόλεμο, θα μπορεί να πάει στην Ευρώπη και να ζητήσει άσυλο; Οι σημερινοί κανόνες το επιτρέπουν, όμως θα πρέπει να το συζητήσουμε".
Πάντως ο Δανός πρωθυπουργός επεσήμανε το γεγονός ότι η απόφαση για ένα τέτοιο θέμα θα πρέπει να παρθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γιατί στην Ευρώπη, μόνο φέτος έχουν φτάσει σχεδόν 1 εκατομμύριο μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου