Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Είδηση ΒΟΜΒΑ ανατρέπει τα πάντα! Ρωσία - ΗΠΑ συμφώνησαν

putob

Νέες εξελίξεις φαίνεται πως πρόκειται να δώσουν νέα τροπή στην έκβαση του πολέμου στη Μ. Ανατολή και συγκεκριμένα στη Συρία, αφού Ρωσία και ΗΠΑ έχουν έρθει σε μία "κατ' αρχήν συμφωνία", όσον αφορά την επίλυση της κρίσης στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, οι δυο χώρες ύστερα από μια σειρά συνομιλιών αποφάσισαν πως θα ακολούθησαν, σε πρώτη φάση, μια κοινή πορεία στην επίλυση του συριακού ζητήματος, η οποία θα βασίζεται πάνω στους εξής άξονες.
  • Πρώτον, αναγνωρίστηκε η ανάγκη εκλογών, με τον νυν πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, να συνεχίζει να κατέχει το δικαίωμα υποψηφιότητας, καθώς πιστεύουν ότι: «μόνο ο συριακός λαός, μέσω των εκλογών, μπορεί να αποφασίσει για την τύχη της χώρας». Παράλληλα η ρωσική πλευρά απαίτησε την αναγνώριση από τη διεθνή κοινότητα, της νομιμότητα του Άσαντ, αλλά και την εγγύηση της ασυλίας του σε περίπτωση που υπάρξουν κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου.
  • Δεύτερον, τη θέση του πρωθυπουργού θα λάβει ένας "εξέχων" επιχειρηματίας, ο οποίος θα αντιπροσωπεύει τη "μετριοπαθή αντιπολίτευση", ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο αναφερόμενος επιχειρηματίας πρόκειται να αναλάβει την εφαρμογή ενός νέου συντάγματος, την ανοικοδόμηση της χώρας και την εφαρμογή μιας πολιτικής εθνικής συμφιλίωσης.
  • Τρίτον, οι εκλογές αναμένεται να λάβουν χώρα σε 6 μήνες από τώρα, ώστε να υπάρξει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για παύση των εχθροπραξιών από τις οργανώσεις που μάχονται ενάντια του Άσαντ.
  • Τέταρτον, η Ρωσία απαίτησε την συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην περιοχή, μέχρι να εξαλειφθούν πλήρως οι δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα, ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα χρειαστεί για την υλοποίηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου