Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Προκαλεί και απειλεί το παρακράτος Λάμπρου μέσω ΣΥΡΙΖΑ

Προκαλεί και απειλεί το παρακράτος Λάμπρου μέσω ΣΥΡΙΖΑ
Επειδή το ΘΕΜΑ αποκάλυψε ότι οι συλληφθέντες κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έβρισκαν συνηγόρους υπεράσπισης δωρεάν, μέσω του Πάνου Λάμπρου, άτυπου συνομιλητή των τρομοκρατών και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - Η ανακοίνωσή του καταλήγει με την ανοικτή απειλή: «Δεν θα μείνουμε απαθείς»
Προκαλεί και απειλεί από πάνω ο Πάνος Λάμπρου, ενώ έχει αποκαλυφθεί η παρακρατική δράση του με την υπεράσπιση μέσα απ' τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αναρχικών που έχει συλλάβει η αστυνομία. Διότι όταν είσαι στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας -προσέξτε, είναι το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ- του κυβερνώντος κόμματος και αποκαλύπτεται πως μέσα από υπουργικά γραφεία τη μια συνομιλείς με τρομοκράτες και ποινικούς και την άλλη με τους αναρχικούς και τους κουκουλοφόρους και απειλείς κι από πάνω, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Για τον Πάνο Λάμπρου προφανώς όλα αυτά είναι... ψιλά γράμματα. Και μάλλον επειδή δεν έχει συνηθίσει να ελέγχεται, όταν κάποιοι αποκαλύπτουν ότι με την κάλυψη της κυβέρνησης ο κ. Λάμπρου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, προσφέρει δωρεάν νομική προστασία σε όσους μπαχαλάκηδες καταστρέφουν δημόσια, αντιδρά και καταγγέλλει γενικώς την δημοσιογραφία. «Που για μια ακόμη φορά στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ και στελέχη του» όπως αναφέρεται σε ψήφισμα που εκδόθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο περιέχεται ο ισχυρισμός πως το ρεπορτάζ που αποκάλυψε αυτά που ο κ. Λάμπρου θέλει να κρύψει έγινε μέσω «παγίδευσης με στημένες τηλεφωνικές συνομιλίες οι οποίες ηχογραφούνται». Το ψήφισμα καταλήγει σε ανοικτή απειλή: «Δεν θα παραμείνουμε απαθείς».
Ενημερώνουμε τον Πάνο Λάμπρου που απ' ότι φαίνεται κόπτεται και για την δημοσιογραφική δεοντολογία ότι δεν υπήρξε ηχογράφηση όσων είπε. Το ρεπορτάζ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ προέκυψε από καταγραφή της συνομιλίας που είχαμε μαζί του (ξέρετε, με στιλό που σημειώνεις όσα σου λέει ο συνομιλητής σου) και η συζήτηση δεν μαγνητοφωνήθηκε.

Ο Πάνος Λάμπρου όχι μόνο έτρεξε να κρυφτεί πίσω από μια ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά επιπλέον απειλεί. Την ώρα που παραδέχθηκε ότι είναι αληθές αυτό που αποκαλύψαμε ότι έβρισκε δικηγόρους για να υπερασπιστεί αυτούς που τα σπάνε στα Εξάρχεια! Αυτό, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζει ο κ. Λάμπρου μπορεί να θεωρηθεί και ως δραστηριότητα παρακρατική. Μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που προφανώς τον καλύπτει, μέσα από τα υπουργικά γραφεία, απ' όπου τη μία πληρώνεται και την άλλη υποτίθεται ότι εργάζεται αμισθί, ο κ. Λάμπρου φτιάχνει μηχανισμό για να συνεργάζεται και να υπερασπίζεται «μπαχαλάκηδες» ή κουκουλοφόρους. Και απορούμε πώς δεν καταλαβαίνει πως όταν το κόμμα του είναι στην κυβέρνηση και ο ίδιος αμείβεται από κρατικά κονδύλια και εργάζεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης, το να συνομιλεί, να υπερασπίζεται ή και να συνεργάζεται με όσους χαρακτηρίζονται αναρχικοί, μπορεί και να θεωρηθεί παρακρατική δράση.

Για να μην ξεχνιόμαστε: Ο άνθρωπος υπόσχεται να δώσει δωρεάν νομική στήριξη σε πρόσωπα που διώκονται για κακουργήματα εναντίον του κράτους! Πώς λέγεται αυτό;
Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχει «πρώτη φορά παρακράτος αριστερά». Ας ελπίσουμε ότι ο Πάνος Λάμπρου δεν γνωρίζει και ποια είναι τα παιδιά που επιτέθηκαν στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου. Ας ελπίσουμε ότι ίσως παρέμβει και η Δικαιοσύνη για να ερευνήσει τι άλλο μπορεί να γνωρίζει ο κ. Λάμπρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου