Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ το Μεγάλο Παραμύθι των ΑΝΕΛ

kammenosanel 
Η Υπηρεσία που προοριζόταν για τα έργα εθνικού συμφέροντος και θα μας γλίτωνε από τους γνωστούς εθνικούς εργολάβους, σήμερα  σύμφωνα με το voicenews.gr ασχολείται ΜΟΝΟ με την κατασκευή οικισμών – καταυλισμών αλλοδαπών. Το έργο το είδαμε στην Κω, στη Λέρο, στη Χίο, στη Μυτιλήνη, στο Ελληνικό… Ο Στρατός μας αντί να προστατεύει τα σύνορα της χώρας ασχολείται με την κατασκευή καταυλισμών… Είναι δυνατόν αντι να προχωρήσουμε σε κατασκευές άνευ μεγαλοεργολάβων ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Δυστυχώς το Βαρέλι της κυβέρνησης δεν έχει πάτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου