Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ο Καμμένος είναι επικίνδυνος...

theo
Έντονη κριτική άσκησε ο Θεοδωράκης στα λεγόμενα του Π. Καμμένου για την αναφορά του στην υποχρεωτική στρατιωτική εκπαίδευση των γυναικών στα σώματα ασφαλείας και τα στρατιωτικά Λύκεια της Ελλάδος.
Όπως δήλωσε ο Θεοδωράκης : 
"Είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου", Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό. Ο πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων φοράει όλο και περισσότερο στρατιωτικές στολές και σκηνοθετεί επισκέψεις-τελετές όπου πρόσωπα και απόψεις υποχρεούνται σε πολεμική αμφίεση¨.
Επίσης συνεχίζει την κριτική ο πρόεδρος του ποταμιού θεωρώντας πως είναι ανοησίες η δημιουργία στρατιωτικών σχολών στο πεζικό,
στην αεροπορία και στο ναυτικό στις οποίες και θα εκπαιδεύονται γυναίκες.
Σύμφωνα με το voicenews.gr ο Θεοδωράκης θεωρεί πως οι κινήσεις και οι χειρισμοί του Καμμένου ενισχύουν την ιδεολογία του εθνολαϊκισμού με την συνενοχή της σιωπής του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου