Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Δείτε συγκλονιστικές εικόνες από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Απάτσι. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για πτώση του Apache στη Χαλκιδική
Το επιθετικό ελικόπτερο Apache AH-64D που κατέπεσε το πρωί της Τρίτης στον κόλπο Ορφανού στην Χαλκιδική, συμμετείχε στην μεγάλη στρατιωτική άσκηση «Σάρισα 2016». Στο πλαίσιο της άσκησης από νωρίς το πρωί διεξάγονταν στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή της παραλίας Βρασνών όπου προγραμματίζεται να γίνει και ένα παίγνιο που προβλέπει απόβαση ειδικών δυνάμεων....
 Αποτέλεσμα εικόνας για πτώση του Apache στη Χαλκιδική
Κατά τη διάρκεια της άσκησης, περίπου στις 9 το πρωί, οι χειριστές του Apache υποχρεώθηκαν σε βαριά προσγείωση ενώ πετούσαν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 10-15 μέτρων από την ακτή. Για άγνωστο λόγο το επιθετικό ελικόπτερο ακούμπησε στη θάλασσα, ευτυχώς όμως οι δύο χειριστές του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν με τη βοήθεια και των άλλων στρατιωτικών που βρίσκονταν στην παραλία Βρασνών, πολύ κοντά στο σημείο όπου το Απάτσι κατέπεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου