Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Τεράστια ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (πάλι) Λεβέντη...



Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Βασίλη Λεβέντη, που πιάνοντας ‘’πάτο’’ στις δημοσκοπήσεις είπε να αλλάξει τακτική, μιλώντας με σκληρό τρόπο για τον Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λεβέντης είπε σε συγκέντρωση ομογενών στην Αστόρια της Νέας Υόρκης την περασμένη Δευτέρα  ότι «Ο Τσίπρας είπε τα πιο πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία. Παρά πολλά. Κανονικά, αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει»!
Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και μετά από μια τέτοια κατηγορία, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανήλθε με επιμονή  στο θέμα της οικουμενικής
κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως η χώρα έχει ανάγκη την οικουμενική κυβέρνηση αυτή για μια δεκαετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου